facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verswijver Interieurconcepten

Verswijver Interieurconcepten

Info

Verswijver Interieurconcepten ontwerpt, verzorgt de planning en begeleiding van particuliere tot zakelijke interieurs.

www.verswijver.nl

Geschiedenis

Verswijver Interieurconcepten staat naast u in het ontwerp- en begeleidingsproces. We verzorgen het totaalontwerp voor uw woning, winkel, kantoorpand, restaurant, school, etc. We hebben tientallen jaren ervaring in de interieurbranche. Onze bouwtechnische achtergrond gebruiken we om u ter zijde te staan tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen.
Door goed naar u te luisteren naast onze eigen visie vormen wij een passend concept.
Wij werken van binnen naar buiten, hierdoor wordt er beter gekeken naar functionaliteit, routing, zonlicht etc.

Peter Verswijver is in het jaar 2002 gestart met het opzetten van de naam: Verswijver Interieurconcepten. Daarvoor heeft Peter jaren in de bouw gewerkt en (meubel)ontwerpen gemaakt met Verswijver Interieurbouw.
In 2015 is Shannon Claessen in het bedrijf gekomen, met haar diploma's als Interieurvormgever en Interieuradviseur heeft het bedrijf zowel veel ervaring in de praktijk als kennis in theorie.
Dennis Verswijver verzorgt de bouwbegeleiding van verschillende projecten.

Het bedrijf is gevestigd in één van de historische gebouwen van het Havenkwartier te Bergen op Zoom. Peter en Shannon halen veel inspiratie uit de historische stad, maar ook over de hele wereld. Ze hebben een eigen stijl gekenmerkt aan de naam Verswijver Interieurconcepten.

www.verswijver.nl



"In slechts 3 stappen naar de oplevering van uw droominterieur. Door een nauwkeurige werkwijze combineren wij uw wensen en onze expertise tot een doordacht plan. Van begin tot eind staan wij naast u en helpen wij u met het maken van belangrijke keuzes. U komt niet voor verrassingen te staan en heeft zelf minder zorgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan."

"In slechts 4 stappen naar de oplevering van uw droominterieur. Door een nauwkeurige werkwijze combineren wij uw wensen en onze expertise tot een doordacht plan. Van begin tot eind staan wij naast u en helpen wij u met het maken van belangrijke keuzes. U komt niet voor verrassingen te staan en heeft zelf minder zorgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan."
Adres: Zuidzijdehaven 39, 4611HC Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31 (0)164 213 803
Stad: Bergen op Zoom
Route: Zuidzijdehaven 39
Postcode: 4611HC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logus Logus 401 meter Professionele en proactieve begeleiding. Van A tot Z wordt meegedacht, ook over aspec...
doorJoore doorJoore 1 km Kon allemaal wat vriendelijker. Oudere dame was wel lief
Versteeg Behang & Afwerkingsbedrijf Versteeg Behang & Afwerkingsbedrijf 1 km Behangbedrijf gespecialiseerd in alle soorten behang, bvb Renovlies/stuc, Vescom, fot...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid