facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versteend Leven, Drouwen

"Al 40 jaar is Versteend Leven in Drouwen een begrip in Nederland en ver daarbuiten. In de expositieboerderij vind u een groot assortiment mineralen, fossielen, sieraden en schelpen uit de hele wereld.OPENINGSTIJDEN: Van 1 april tot 1 november dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 1 november tot 1 april op afspraak niet op zon- en feestdagen."
Adres: Alinghoek 7, 9533PD Drouwen
Telefoonnummer: 0599564650
Stad: Drouwen
Route: Alinghoek 7
Postcode: 9533PD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Edelstenen Meppel, Edelstenen online kopen, Winkel Drouwen, Edelstenen Friesland, Edelstenen en mineralen verkopen, Edelstenen winkel Assen, Fossielen winkel Nederland, Groothandel edelstenen
Recensies
Super gaaf winkel en museumineen al je vragen worden beantwoord de winkel is goes toegankelijk. Vriendelijk geholpen
Wat een pracht winkel en behoorlijk groot. Ze verkopen alle stenen!
Dit is een walhalla voor de echte edelsteen liefhebber Super vriendelijk personeel en heel behulpzaam
Zeer mooie verzameling van stenen, heb het een en ander aan mijn collectie kunnen toevoegen. Aardige mensen en fijne sfeer in de winkel.
Heel veel te zien. Alles te koop. Ze hebben heel veel edelstenen, maar bijvoorbeeld ook fossielen. En voor iedere beurs is er wat te vinden. Ook kennen ze veel over de werking en herkomst van de edelstenen. Fijne winkel.
Grote winkel....je kijkt je ogen uit!!!
Speciaal naar deze winkel gereden om edelstenen te kopen voor mijn verzameling. Heel onvriendelijk personeel. Mijn dochtertje van bijna 2 was heel enthousiast door de winkel aan het lopen en mijn man liep er achter aan. Mijn dochtertje laat haar brilletje vallen en de dame van de winkel dacht dat ze iets kapot had laten vallen. De dame viel meteen uit tegen mijn man dat hij onze dochter onder controle moest houden en dat dit geen speelgoed winkel was. Mijn man wilde vertellen wat er gebeurt was maar daar was die dame niet van gediend en liep gewoon in het gesprek weg. Wij zijn meteen gegaan.
Geweldige winkel, fijn behulpzaam rustig personeel!
Mooie plek om stenen te zien en te kopen. Uitgebreide collectie halfedelstenen en fossielen in de vorm van sierraden als kettingen/ ringen/ hangers en oorbellen , maar ook als knuffelstenen, en grote staande objecten zowel gepolijst als ruw. Ik kwam voor een warme carneool in vlamvorm, maar ging met een mooie deels transparante oranje- rode eivorm naar huis. Nog een mooie plak agaat met bergkristal erinuit de koopjeshoek aangeschaft. Naast kopen is bezichtigen ook erg leuk. Zeer redelijke prijzen en een grote keus. Van amethist in allerlei vormen, via barnsteen, carneool, hematiet tot labradoriet en obsidiaan en robijn..van pendels tot kaarsenhouders en van uilenbeeldjes tot chackrahouders... Allemaal erg de moeite waard.
Prachtige zeer uitgebreide collectie. Je komt ogen tekort. Enorm vriendelijk personeel. Ik kom hier graag weer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid