facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versteeg Bandenservice Hillegom

Versteeg Bandenservice Hillegom

Info

Versteeg bandenservice, de specialist in uw buurt

Gespecialiseerd in Personenwagenbanden, Bestelwagenbanden, Vrachtwagenbanden, Heftruckbanden, Landbouw

Geschiedenis

Versteeg Bandenservice B.V. in Zuid Holland werkt klantgericht. Alle medewerkers zijn goed opgeleid om de zich snel ontwikkelende ondersteltechniek vóór te blijven. Hierdoor kan kwaliteitswerk worden geleverd voor een redelijke prijs, onder volledige garantie. Vraagt u ook naar onze interessante aanbiedingen!



"Gespecialiseerd in eigenlijk alles wat maar rolt.Uitlijnen, Balanceren, Trimmen, Vervanging tot reparatie van u banden.Ons Team van goed opgeleiden monteurs staan voor u klaar.Versteeg Bandenservice biedt u een ruim assortiment Banden en Velgen.Van de bekende A-merken, prijs-kwaliteit of budget merken.Tevens leveren en repareren wij banden voor vrachtwagen, landbouw en industrie.Voor zowel de zakelijke als wel de particulieren klant."

"Gespecialiseerd in eigenlijk alles wat maar rolt.Uitlijnen, Balanceren, Trimmen, Vervanging tot reparatie van u banden.Ons Team van goed opgeleiden monteurs staan voor u klaar.Versteeg Bandenservice biedt u een ruim assortiment Banden en Velgen.Van de bekende A-merken, prijs-kwaliteit of budget merken.Tevens leveren en repareren wij banden voor vrachtwagen, landbouw en industrie.Voor zowel de zakelijke als wel de particulieren klant."
Adres: Industriekade 13, 2181aj Hillegom
Telefoonnummer: 0252519680
Stad: Hillegom
Route: Industriekade 13
Postcode: 2181aj


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tractorbanden afdraaien, Uitlijnen oldtimer, Wielengids nl configurator, Wielenconfigurator
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uwbandenspecialist Uwbandenspecialist 0 meter Uw bandenspecialist in alles wat rolt!!
Uwuitlijnspecialist Uwuitlijnspecialist 0 meter Bij mijn dealer waren er 4 nieuwe banden op mijn Egolf geplaatst. De auto was hierna ...
Recensies
Zeer goed bedrijf met uitstekende service. Ze staan altijd voor je klaar als je langskomt! Ik kom hier regelmatig voor nieuwe banden, uitlijnen of het monteren van nieuwe velgen. Twee weken geleden vier nieuwe banden laten plaatsen. Helaas zeer ongelukkig een schroef in de band gekregen onder het rijden. Toch werd dit kosteloos gerepareerd door Versteeg Bandenservice, als een stukje service, omdat ze er pas net onder zaten. Zeker een aanrader! Hier kom ik uiteraard weer terug als klant.
Bij mijn dealer waren er 4 nieuwe banden op mijn Egolf geplaatst. De auto was hierna best onrustig elk hobbeltje resulteerde in een lange trilling in de auto. Ook boven de 110 zat er een vervelende trilling in de stoelen. Verhaal bij Versteeg Bandenservice neergelegd, hadden meteen Vrijdag tijd om alles na te kijken. dealer wachttijd van 2 maanden. Achter wielen opnieuw gebalanceerd en voorwielen zijn de banden opnieuw gepositioneerd en gebalanceerd. Kon meekijken in dit proces zodat ik wist wat er aan de hand was. Lang verhaal kort, de problemen zijn verdwenen en de auto rijd weer heerlijk.
Eerder had ik al twee velgen elders laten richten omdat er bij beide een slag in zat. Daar kwam ik achter doordat het bandenbedrijf waar ik destijds twee nieuwe banden liet monteren, dit liet zien. En dat verklaarde ook de trilling die ik steeds voelde. Toch was de trilling nog niet weg. Mijn eigen garage vermoedde ook een probleem in een of meerdere banden. Aangezien ik net nieuwe banden had laten monteren en de velgen al had laten richten in overleg toch maar de aandrijfassen laten vervangen. Maar helaas nog steeds die trilling.… Boven de 100 km/h wat ik overigens zelden rijd trilde ik de auto bijna uit. Bij Versteeg uitgekomen vanwege hun expertise met roadforce balanceren. Er bleek een behoorlijke onbalans aanwezig te zijn die ze er vakkundig uitgehaald hebben. Hierdoor is de trilling eindelijk weg. Daar ben ik heel blij mee!
Hele goede shop. Ik heb een set dure "show" velgen onder mijn auto. Heb ervaring met andere garages dat zij het altijd voor elkaar krijgen om de velgen te beschadigen en dan moet je als klant niet zeuren want het zijn maar velgen, die beschadigen nou eenmaal. Met dure show velgen moet je voorzichtig omgaan en niet ram ram alles in elkaar draaien en snel door naar de volgende. Deze shop neemt netjes de tijd om hun werk goed te doen en je wielen onbeschadigd te houden. Ze snappen waar ze mee bezig zijn.
Super geholpen! Eind vorige week gebeld voor een afspraak en kon maandagochtend al terecht voor uitlijnen. Goede uitleg en fijne communicatie.
Fantastische service en super klantvriendelijke medewerkers. Denken goed mee en geven prima advies. Al jaren hèt adres waar ik mijn banden opsla en omwissel en alle nieuwe banden aanschaf. Ik rijd er heel graag een stuk voor om! Aanrader!!
Nadat 1 van de bekendere bandenservice bedrijven mij niet kon helpen omdat de benodigde band niet voorradig was ben ik bij Versteeg Bandenservice langsgegaan. Ook daar was de band niet op voorraad. Toen ik aangaf dat ik met spoed een band nodig had werd er direct gezocht naar een oplossing en kon ik alsnog dezelfde dag mijn nieuwe band ophalen. Zeer klantvriendelijke en professionele medewerkers!!
Vandaag bij Versteeg geweest vanwege gecupte voorbanden. Zij hebben apparatuur om de banden te trimmen. In plaats dat simpelweg te doen, kreeg ik echter het advies om dat niet te doen, er zouden nog maar weinig kilometers "overblijven", immers er wordt een stukje van het loopvlak afgehaald. In plaats daarvan het advies om de banden te wisselen van plaats en het probleem uitlijning aan te pakken. Dat kon gelijk hulde ! en de computer toonde het probleem ook goed aan. Top service en goed mee gedacht. Ik kom hier terug. Vandaag 2-8-2022 met de 2e auto bij Versteeg geweest. Klacht was trillend stuur bij bepaalde snelheden. Hiervoor was ik ook al bij een lokale vestiging van een landelijk opererende band specialist geweest volgens eigen zeggen verstand van banden, banden en banden. Hier hadden ze gecupte banden geconstateerd, waar ze niets mee konden, nou ja, ze konden nieuwe leveren. Over de oorzaak waren ze duidelijk: de banden waren te breed. Wel jammer dat ze dat niet vertelden toen ik ze daar kocht en liet monteren..... Bij Versteeg constateerden ze het zelfde euvel, wat ze middels trimmen zo goed al op konden lossen. Ook de vermoedelijke oorzaak werd gevonden: een nylon bus die niet goed was, waardoor het wiel enigszins uit balans was geraakt, met het cuppen als gevolg. De nylon bus werd vervangen en de banden getrimd. Tevens 2 nieuwe banden voor laten monteren, vanwege leeftijd van die oude banden en droogte scheurtjes en de getrimde banden achter. Hiermee was het probleem voor mij opgelost. Ik vond het top om te constateren dat het vinden van de oorzaak van het cuppen voor de monteurs misschien nog wel belangrijker was dan het repareren. Zo hoort het feitelijk ook, anders sta ik er over een jaar weer. Kortom, een tevreden klant.
Kwam om 16:30 langs met een rechter voorband die wat zacht was, doordat er een schroef in zat. Werd meteen gerepareerd. De reparatie duurde 1 bakje koffie en een gezellig babbeltje. En toen kon ik al weer op pad. Goede service, erg klantvriendelijk en goede koffie. Kortom zeer tevreden
Al in het verleden prima service van dit bedrijf reparatie van band met een schroef erin Uitstekend advies over de nieuwe velgen en banden die ik onder mijn auto wilde monteren. Alles is tot in de puntjes verzorgd en een echte aanrader en vakwerk !!!! kortom een 5 sterren beoordeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid