facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versteden veranda's

Versteden veranda's

Info

Een veranda is één van de meest comfortabele manieren om meer van uw tuin te genieten. Een opwaardering van het ambacht, uw woonplezier én uw woning.

Geschiedenis

Een veranda is één van de meest comfortabele manieren om meer van uw tuin te genieten. Het geeft u meer woonplezier en kiest u voor een veranda van Versteden, dan blijft het daar niet bij. Onze professionals zijn vakmensen met een voorliefde voor hout. Ongeacht de stijl van uw huis vinden wij een hout-soort en een hout-verbinding die het aanzicht van uw huis verrijkt. Een opwaardering van het ambacht, uw woonplezier én uw woning. Laat u adviseren door onze veranda-architect! Met onze ‘verandawijzer’ gaat er beslist een wereld voor u open. Bovendien betaalt de investering zich direct uit in een meerwaarde voor uw huis.



"Laat je inspireren bij Inspiratietuin Best! Een showroom van Versteden Veranda's in samenwerking met andere partners uit Best en omgeving."
Adres: Prinsbernardlaan 86, 5684 CE Best
Telefoonnummer: 31624280231
Stad: Best
Route: Prinsbernardlaan 86
Postcode: 5684 CE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid