facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verstappen Gelato di Casa

Adres: Stationsweg 1, 6065 EG Montfort, 6065 EG Montfort
Telefoonnummer: +31654962742
Stad: Montfort
Route: Stationsweg 1, 6065 EG Montfort
Postcode: 6065 EG



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Montfort te koop, Horecahuis Limburg, Frituur te koop Limburg, Hotel te koop Limburg, Joseph hilleshagen te koop, Horeca te koop Roermond, Horeca te koop Maastricht, Horeca te koop Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kefee Ane Kerk Kefee Ane Kerk 391 meter We hebben hier heerlijk geslapen tijdens onze stop van de pieterpad wandeling. Ruime...
Recensies
Lekker ijsje gegeten met mijn zoon. Veel keuze in de soorten ijs. Het was echter moeilijk om een parkeerplaats in de buurt te vinden en aangezien het terras aan een rotonde ligt, veel druk verkeer.
Wat is er nou lekkerder om na een fietstochtje een heerlijk ijsje te halen? Top ijs. Zoveel smaken. Alleen die blauwe... smurf... ik weet het niet. "Wilt u proeven mevrouw?" In mijn hoofd zie ik kinderen met blauwe tongen. "Heel graag" Lekker!!!! Volgende keer wil ik een bakje smurf. Kortom, heerlijk ijs, aardig personeel en heel veel keus. Tot smurf eh snel.
Wow wat een lekker ijs en een mooie plek om na de verstappenshop een ijsje te eten of coupe!
Gewoon heerlijk ijsje. In het centrum van montfort maar toch rustig gelegen.
Geweldige ijssalon met heerlijk ijs. In de zomer op de fiets of met de auto altijd de moeite waard om even te stoppen voor een ijshoorntje of een grote ijscoupe. Ruime keuze uit zowel schepijs als in ijscoupes van de menukaart. Koffie of een wafels is er natuurlijk ook te krijgen. Bediening is altijd in orde en nog nooit iets te klagen gehad. Volgend jaar weer van de partij dus zeker de moeite waard. Natuurlijk voor alle Verstappen fans een must om te bezoeken.
Zeer ruime keuze in verschillende ijscoupes, zelf gekozen voor de ijscoupe stroopwafel gezien deze niet vaak bij andere ijszaken op het menu staat, overigens zeer zonde want de stroopwafel coupe smaakte heerlijk. Het vanille ijs zelf had een zeer zachte smaak. De karamelsaus had gelukkig niet de overhand in de coupe. De stukjes stroopwafel die langere tijd blijven liggen in de coupe werden iets harder waardoor het doorbijten iets moeilijker werd, in het algemeen een zeer lekkere coupe stroopwafel gehad.
Een ster minder dan Clevers. Die smaakt toch net iets beter dan van Verstappen. Voordeel is gratis laadpunt boog fietsen. Jammer van druk verkeer langs het terras asn de rotonde.
Het was er erg druk, maar de meisjes van de bediening waren erg alert. We werden zeer snel gevraagd of we al iets hadden gevonden. Ook werd het snel aan tafel bezorgd. Zeer goed.
Gezellig met groot terras en lekker ijs. Minder luxe coupes dan enkele jaren geleden. Prima verzorgde capucino.
Korte stop voor 'n erg lekker en niet te duur ijsje
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verstappen Gelato di Casa met het openbaar vervoer


Montfort, Dijk 90 meter
61
Montfort, Dijk 90 meter
61
Montfort, Mariaveld 250 meter
61
Montfort, Mariaveld 270 meter
61
Montfort, Centrum 450 meter
61

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid