facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VersGemerkt

VersGemerkt

Info

Met VersGemerkt kies je voor een team van charmante Visual Communicators. We zijn bedreven creatief en buitengewoon betrouwbaar. Ohja, en we houden van humor!

Geschiedenis

Met StillD kies je voor een team van solide en charmante Visual Communicators. We zijn bedreven creatief en buitengewoon betrouwbaar. Uitermate zelfstandig en ongelooflijk achtbaar. Geclassificeerd doortastend en overweldigend geschikt om al jouw communicatie tot in elke pixel te verzorgen. Oh ja, en we houden van humor!



"Of je nu nog maar net een eigen merk hebt, of al langer: je wil graag opvallen met jouw producten of diensten. VersGemerkt biedt een methode die zich richt op jouw merkverhaal, met échte inhoud, échte diepgang en écht effect. Dus: wat heb jíj te vertellen?"
Adres: Rembrandtstraat 80, 3781 ED Voorthuizen
Telefoonnummer: 0641206680
Stad: Voorthuizen
Route: Rembrandtstraat 80
Postcode: 3781 ED


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAJ Productions BAJ Productions 146 meter BAJProductions: Licht, geluid, rigging, evenementen, partyverhuur en standbouw
Atelier Bloem-ig Atelier Bloem-ig 583 meter Geweldige dame! En super leuke workshops.... Meerdere malen geweest en genoten en ook...
Recensies
David heeft mijn website gebouwd, eentje waar ik erg blij mee ben. Maar door zijn meedenken, vormgeven, maken en schaven heeft hij ook geholpen om mijn bedrijf en merk echt neer te zetten en zichtbaar te maken. Ik kijk terug op een prettige samenwerking, waarbij David goed heeft geluisterd naar mij, mijn missie en de visie van mijn bedrijf. En dat zie je terug! Het ontwerp past mij en mijn bedrijf als een jas, de inhoud ondersteunt de vormgeving en vice versa. Daardoor ben ik nog trotser geworden op mijn bedrijf. Het staat als een huis! Ik beveel David en VersGemerkt dan ook van harte aan.
David van VersGemerkt heeft mijn website met zeer veel deskundigheid en creativiteit gebouwd! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! David communiceert helder, komt zijn afspraken na en is snel bereik- en beschikbaar. Complimenten voor David en wat mij betreft een aanrader als je op zoek bent naar een goede webdesigner!
David heeft de nieuwe website van de Regenbooggemeente in Amsterdam gebouwd. We zijn heel blij met deze nieuwe website. Hij heeft in het hele proces meegedacht, ideeën aangedragen en ons gewezen op alles waar we aan moesten denken bij het maken van een nieuwe website. Hij heeft onze wensen omgezet in een goed vormgegeven website. De nieuwe website is voor zowel de bezoeker als de webmasters een verbetering. De samenwerking liep zeer prettig. David heeft veel uitgelegd, is geduldig, staat open voor andere ideeën en zoekt naar oplossingen. Als je op zoek bent naar een website bouwer kan ik David zeker aanraden!
David is niet alleen een waanzinnig creatieve webdesigner, maar vooral ook een ontzettend aardige en klantvriendelijke professional. Als hij een website voor je ontwerpt en bouwt, dan ben je verzekerd van een fantastisch resultaat en prettige, deskundige ondersteuning.
David heeft voor mij mijn bedrijfslogo verzorgd. Het was een hele prettige samenwerking. Hij heeft al mijn ideeen en bedrijfsvisie meegenomen in het ontwerp. De communicatie was snel, vriendelijk en to the point, dit resulteerde in een mega snelle levering van mijn logo waardoor ik snel van start kon. Ik kan niet anders dan VersGemerkt aanbevelen!
David heeft voor ons bedrijf een prachtige nieuwe stijl ontwikkeld. Zowel de naam, site, socials en huisstijl is aangepakt en gemoderniseerd. We zijn zeer tevreden over het snelle reageren en schakelen van David, en de mooie producten die hij heeft afgeleverd. Zeker een aanrader om met David in zee te gaan.
David heeft een mooi thema gemaakt, Project Fresh! Geweldig om mee te werken en daarbij gemaakt in een gemakkelijk CMS, Plate. Ik hoop met dit thema nog vele websites te maken en Project Fresh 2.0 ziet er nog frisser en mooier uit! Bedankt David!
David ook wij willen langs deze weg je super bedanken voor het maken van onze website gebrontrading. Het was fijn samenwerken met jou. je voelt heel snel aan wat we wilde, altijd snelle reactie en super goede ideeen. je bent een echte meedenker en betrouwbaar! wij zijn 100 procent tevreden! Wil iemand een website laten maken wij zeggen kies voor VersGemerkt
Inmiddels werk ik nu een jaar met David van VersGemerkt samen en ben ontzettend tevreden. Hij denkt goed mee en staat altijd voor je klaar. Ben je op zoek naar een goede website, dan moet je zeker hier wezen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid