facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verschoor Reizen

Verschoor Reizen

Info

Verschoor reizen; Geïnspireerd door de Wereld, verzorgen wij uw mooiste belevingen tijdens uw groepsreizen, incentive en evenementen. Like...

Geschiedenis

“We create your special moment!”
Verschoor reizen is sinds 1923 gespecialiseerd in het vervoeren van personen in binnen- en buitenland. In deze bijna 90 jaar hebben wij ons ontwikkeld in het verzorgen van vervoer voor besloten groepen, zowel bus-, boot-, trein- als vliegreizen. Uiteraard hebben wij verschillende arrangementen al uitgewerkt, maar maatwerk is waar ons team zich voor inzet. Samen in overleg met u organiseren wij compleet verzorgde groepsarrangementen, dagtrips en meerdaags reizen geheel op maat.



"Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist. Als touroperator verzorgen wij unieke belevenissen voor gezelschappen in de ruimste zin des woord. Op onze verschillende websites presenteren wij onze ongekende mogelijkheden per dienst. Wij adviseren u niet alleen bij het huren van een bus of bij uw schoolreis, maar wij adviseren u ook bij uw dagtocht, groepsreis of incentive."
Adres: Schrank 1, 3371 KJ Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31184-612714
Stad: Hardinxveld
Route: Schrank 1
Postcode: 3371 KJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schooltours.nl Schooltours.nl 125 meter De leukste schoolreizen en werkweken laat je regelen door Schooltours.nl
Recensies
Half februari werd besloten dat het Kathedrale Koor van de St. Bavo uit Haarlem in de meivakantie voor 6 dagen naar Rome zou gaan om concerten te geven en diensten muzikaal op te luisteren. Kort dag om dit voor 70 man/vrouw te organiseren! Na enig zoekwerk bleek Verschoor Reizen een goede partner te zijn in de organisatie van een en ander. Op een kundige wijze zijn wij geholpen door Denise die de vluchten, de hotelaccommodatie en het dagelijkse busvervoer boekte. Gaandeweg bleek er nog veel geregeld te moeten worden door noodzakelijke wijzigingen. Maar alles kwam perfect voor elkaar. Ook tijdens de reis werd waar nodig via WhatsApp ondersteuning geboden! Denise, heel veel dank voor alles!
Reisje gemaakt met de veiligheidsadviseurs van de Vereniging voor Veiligheidsadviseurs. Leuke chauffeur, netjes op tijd en een veilige rit gehad. Helemaal goed dus.
Het was een super gezellige dag. Alleen het woord Lunch en museum vonden beetje te grote woorden. En er waren door het slechte weer geen Tulpen meer dat was super Jammer
Na uitgebreid vergelijkend onderzoek hebben wij met onze vrijwilligersorganisatie gekozen voor Verschoor Reizen. De meerwaarde zat voor ons in het echt op maat maken van zowel het zakelijke als het inhoudelijke deel van onze reis naar Milaan. Daarmee is het voor zowel de organisatie als de deelnemers een ervaring geworden waar we nog lang met veel plezier aan terug kunnen denken.
Voor ons werkvakantie naar Gambia hebben we een prachtig voorstel ontvangen van Verschoor reizen. De chauffeurs waren zeer vriendelijk en attent, keurig op tijd en we mochten zelfs een ijsco bestellen toen we terug waren in Nederland. Super bedrijf !
De Hart Recreatie Sport Sliedrecht is op zaterdag 22 april 2023 met een bus van Verschoor reizen een daagje uitgeweest. Wij hadden een hele fijne en gezellige chauffeur genaamd Gerrit Janssen. Een vakman die ons veilig heeft vervoerd en zeker aandacht heeft voor het wel en wee en de veiligheid van zijn passagiers. Hij attendeerde o.a. op het dragen van de gordel en verzorgde de veiligheid van de passagiers perfect bij het in- en uitstappen. Het is een onvergetelijke dag geworden. Dit busbedrijf is een echte aanrader.
We hebben een heerlijke dag gehad in Amsterdam, in het Rijksmuseum. Het reizen met de bus was erg fijn. Weliswaar in de file, maar toch op tijd gearriveerd op de plek van bestemming. Van meerdere gasten een positieve reactie ontvangen over de rijstijl van de chauffeur Michel. Een volle bus met allemaal tevreden gasten. Dankjewel!
Met de vrijwilligers van het Sliedrechts Museum hebben we onlangs een reis gemaakt met een touringcar van Verschoor. Alleen maar complimenten. Uiterst vriendelijke, behulpzame en correcte buschauffeur. Alles verliep volgens afspraak. De inrichting van de touringcar was super. Comfortabele seats en mogelijkheden bij elke zitplaats om mobiele telefoons boven je hoofd in te pluggen.
Zoals alle andere jaren weer een geweldige werkweek gehad: 3 dagen naar Parijs met 28 leerlingen. Goed geregeld, top-chauffeur Renate, volgend jaar weer!
Betreffende buschauffeur parkeert zijn bus voor onze auto, waardoor wij niet meer weg kunnen. Vriendelijk gevraagd of meneer even de bus wil wegzetten, maar weigert dit herhaaldelijk. De bus 5 meter verplaatsen was kennelijk teveel gevraagd. Meneer bepaalde zelf even dat wij maar 15 minuten moesten wachten, waarna hij zich in de bus verstopte. Totaal bizar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid