facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vers gerookte paling

Vers gerookte paling

Info

Ambachtelijk gerookte paling, gerookt in onze eigen rokerij op een melange van beuken- en eikenhout. De allerlekkerste!

Geschiedenis

Ambachtelijk gerookte paling, gerookt in onze eigen rokerij op een melange van beuken- en eikenhout. De allerlekkerste in Zuidlaren en omstreken!
Bel of mail om te bestellen.

Adres: Ebbingekamp 12, 9471 CC Zuidlaren
Telefoonnummer: 06-81367357
Stad: Zuidlaren
Route: Ebbingekamp 12
Postcode: 9471 CC



op zoek naar gerelateerd: Dunne gerookte paling, Paling kopen, Pontje bij Vos, IJsselmeer paling, Paling online review, 10 kilo paling, Dikke paling kopen, Ierse paling kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gouki de oliebollenkoning Gouki de oliebollenkoning 556 meter Vanavond een wel bijzonder matige stokoude oliebol geserveerd gekregen. Zo lekker als...
Dolce Cuore Dolce Cuore 2 km Fantastische keuken. Heel verfijnd en lekker.
Recensies
Aan het einde van een lange doodlopende weg kun je heerlijke paling kopen om mee te nemen. De "winkel" is eenvoudig. Maar lekker belangrijk. De bediening is super en de paling kun je niet verser en goed gerookt krijgen. Daar gaat om.
Niet zo'n mooie winkel. Het is gewoon de paling rookerij met een balie, maar de gerookte palingen zijn echt gerookt goud.
Ben al meer dan 50 jaar klant van Palinghandel Vos!! Dat zegt uiteraard genoeg!! Of het nu gaat om gerookte of verse paling, alles is van super fijne kwaliteit!!
Heerlijke paling. Vriendelijke eigenaar.
Super lekkere paling gehaald vandaag. We hebben gesmuld vanavond. We komen zeker terug.
Heerlijk gerookte paling, smelt op tong. Als visliefhebber moet je hier langs. Met de auto wel over een onverharde weg. Maar dan heb je ook wat. Je kunt er ook met de fiets komen.
Heerlijke gerookte paling, en heb nog verse paling meegenomen dat wordt ook weer smullen. Gebakken paling natuurlijk in de roomboter. Tot de volgende keer Vos.
Vanmiddag vanuit Assen naar Noordlaren gereden. Binnendoor een prachtige route, het laatste stuk over onverharde weg. Dat lijkt echt het einde van de wereld, waarop de eigenaar opmerkte dat hij het liever ziet als het begin ervan . De paling, die morgen vers gerookt, smaakte naar meer. Ik kom zeker terug.
Heerlijke gerookte paling in het winkeltje of een broodje paling op het terras. Gevangen op het Zuidlaardermeer dus geen kweekpaling. Pontje naar de overkant wegens Corona helaas tijdelijk buiten bedrijf.
Vanmorgen erg ongastvrij behandeld Mijn man mocht niet gebruik maken van het toilet, terwijl hij een darmziekte heeft met alle gevolgen van dien. En we mochten ons rubberbootje niet te water laten terwijl die mogelijkheid er wel was. Jammer! Anders hadden we zeker een kop koffie op het terras gedronken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid