facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vers en vleesboerderij schreurs

Info

Dagelijks verse groenten, fruit,vlees van oa. eigen varkens, kaas, salades, zuivel, brood en nog veel meer.
" Weet wat je eet! "



"Goeiedag! Jij hebt vast een neusje voor kwaliteit. En je koopt graag ergens waar de passie én een grote glimlach vanaf stralen. Klopt, hè?! Niet gek dus dat jij je helemaal thuis voelt bij Familie Schreurs Oet Remunj aan ’t Spik 181. Bij ons familiebedrijf dat al vanaf 1926 bestaat, krijg je 6 dagen per week verse, ambachtelijke en huisgemaakte heerlijkheden voor thuis, waar je je vingers bij aflikt. Heb je zin om op een bijzondere en gezellige plek te lunchen of lekker koffie te drinken? Dan is onze Biekeuke the place to be. Is er iets te vieren, wil je op een unieke locatie vergaderen of heb je helaas van iemand afscheid moeten nemen? Reserveer dan de Boerderiej. Het zal je aan niets ontbreken. Beloofd."
Adres: Spik 181, 6042 KT Roermond
Telefoonnummer: 0475329391
ln.jiredreobsrevsruerhcs@lekniw
Stad: Roermond
Route: Spik 181
Postcode: 6042 KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theelen vof Theelen vof 1 km Nog steeds de goedkoopste wat blikjes frisdrank betreft ..
Recensies
In een woord; Geweldig. Als Nijmegenaar ben ik stikjaloers dat wij zo iets moois in de wijde omtrek niet hebben. En ... de dames zijn ook nog eens supervriendelijk.
Super kwaliteit eten, ga er graag heen, fantastische kant en klaar maaltijden allemaal even lekker, vriendelijk personeel
De Boerderiej is een mooie locatie gebleken voor ons trouwfeest. De organisatie was perfect, het eten was heerlijk en de sfeer was heel gemoedelijk en fijn. Vriendelijkheid en gastvrijheid staan hier voorop. Wat ons betreft dé plek om mooie herinneringen te creëren!
Mooie boerderijwinkel. Saladeaanbod zeer ruim, wel erg laf van smaak. Wel alles zeer vers en netjes. Het verse vlees is super kwaliteit en wel erg lekker op smaak vooral gemarineerd vlees. Ook de andere dingen die je kan kopen is keuze genoeg.
Heel leuke winkel en tevens ernaast inpandig te bereiken goede lunch gelegenheid. Alles vers bereid
Leuk ingerichte winkel met een uitgebreid assortiment aan vers producten. Personeel is super klantvriendelijk! Bij het afrekenen kregen we nog ieder een appeltje cadeau haha. Zo leuk.
Superlocatie om een feestje te houden.Prachtige ambiance.Niets te kort gekomen.Grote pluim voor het personeel dat er voor gezorgd heeft dat we niks te kort kwamen .Goed glas bier en geweldig eetbuffet.Had niet beter kunnen zijn
Onze bruiloft gevierd, alles tot in de puntjes verzorgd wij en onze gasten hadden echt een Top dag!
Een fantastische locatie voor een feest, klein of groot. Heel leuk personeel en prima verzorging.
Verse producten. Kwalitatief goed vlees, groente en fruit. Iets duurder dan de supermarkt, maar dat is gezien de kwaliteit van de producten zeer zeker geen probleem. Ook gebak, koekjes en noten zijn hier verkrijgbaar. Voor een lekker kopje koffie, belegde broodjes, gebak en/of vlaai is de Biekeuke ook zeker een aanrader. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid