facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verrukkelijk Vega

Verrukkelijk Vega

Info

Vegetarisch eten moet niet gewoon lekker zijn. Het moet verrukkelijk zijn. Ik kook al vanaf mijn 15e jaar vegetarisch en heb geleerd in die tijd hoe een vegetarische maaltijd lekker moet smaken. Ik kan voor jou koken als je dat wilt. Vanaf €15,- p.p.

Adres: Buitensingel 14, 7204HD Zutphen
Telefoonnummer: +31644404952
Stad: Zutphen
Route: Buitensingel 14
Postcode: 7204HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Falafel MaMa NL Falafel MaMa NL 573 meter Fresh Falafel from Egypt served with fresh Hummus and topped with fresh Tahini and pa...
Recensies
We hebben daar een auto gehuurd voor een weekend, de service en klantvriendelijk is erg goed, ik werd zelf bij de Mast haven opgehaald en bij inleveren van de auto weer terug gebracht, Guido bedankt daar voor.
Niet het nieuwste materieel, maar wel de mogelijkheid om even voor een uurtje een bus te huren om eea naar de stort te rijden. Materieel is fris/schoon en personeel hulpvaardig/sympathiek.
Een heel fijn bedrijf. Wegens het overlijden van mijn vader had ik een auto nodig om mij hier te kunnen verplaatsen om alles te kunnen regelen. Wat een service en medeleven. Heel erg bedankt voor alles. Voor het meewerken en meedenken. Nogmaal bedankt!
Prima geholpen. Reservering ging snel en zonder problemen. Bij het afhalen van de gereserveerde bus was ik in ongeveer 5 minuten weer op weg.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Beste in de regio
We hebben hier een vrachtwagentje gehuurd. Alles ging heel soepel. Is ons heel erg goed bevallen.
Fijne mensen goed in afapraken maken en geweldige service
Prima busjes om te verhuizen. Meneer denkt goed mee met hoe en wat.
Heel netjes geholpen erg klantvriendelijk
Super service die guido die daar staat ee. Wereld gozer...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid