facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veronzinsels

Veronzinsels

Info

"toen ik jaren geleden begon met schilderen, viel alles ineens op z'n plek. Eindelijk een uitlaatklep voor de hersenspinsels die mij altijd al vergezellen"

Geschiedenis

Gedichten, gedachten, puntdichten en hersenspinsels vinden in mijn hoofd hun eigen weg en via mijn handen hun eigen achtergrond. Verf of drukwerk, soms in combinatie met foto’s van de bloemen in mijn achtertuin, de lucht of jouw stenen.

Producten

kaarten, passe-partouts, canvasdoeken, keramiek, boekenleggers, tassen, klokken



"Gedichtenatelier Veronzinselsbijzondere persoonlijke poëtische cadeautjes voor jezelf of voor een ander"
Adres: Kerkstraat 7, 9463RA Eext
Telefoonnummer: 0648253959
ln.slesniznorev@ekeiwol
Stad: Eext
Route: Kerkstraat 7
Postcode: 9463RA



op zoek naar gerelateerd: webshop veronzinsels, veronzinsels agenda 2018, veronzinsels agenda, veronzinsels poster, veronzinsels mok, veronzinsels eext, veronzinsels tassen, veronzinsels groningen
Recensies
De kaart met "Nooit meer iets moeten, de wereld aan m'n voeten", aangevuld met m'n eigen tekst plus nog een persoonlijke noot voor elke klant werd met blijdschap ontvangen toen ik met Pensioen ging. De klant die mij van de eerste tot de laatste minuut trouw was ontving bovendien een beker met deze tekst.
Prachtige producten. Leuke website. Vrijdags geopend om te kijken en kopen in het atelier
Heel leuke en leerzame plaatjes ,complimenten!
Prachtige, simpele maar rakende veronzinsels. Vaak op de juiste momenten voorbij komend op Facebook. Dank voor je uitingen!
Prachtig creatief aanbod, hele leuke spulletjes
Fijne plek. Leuke producten. Orgineel en betaalbaar.
Wat wen heerlijke plek om te ZIJN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid