facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermeulen Bikes

Info

Verkoop Verhuur en reparaties van fietsen



"VERMEULEN BIKES: KENNIS EN KWALITIJDKwalitijd? Inderdaad kwalitijd en dat klopt dat we dit met een lange ij en een d hebben geschreven. Iets goed doen kost tijd en die nemen wij graag voor je. Mensen blij maken is waar het bij ons om draait.Wij zijn net even anders dan de rest en dat bevalt ons. De eerste met elektrische fietsen op het eiland. Sterk in speciale fietsen en scootmobielen om iedereen mobiel te houden. En ook het adres voor elektrische mountainbikes.De combinatie van de techniek in de werkplaats, de omgang met klanten en de nieuwste fietsen in de showroom maakt ons heel blij. Een fiets geeft vrijheid en daar houden wij van.Wij zijn trots op en enthousiast over wat wij doen, ons team staat elke dag voor jullie klaar!"
Adres: Herenstraat 69, 1797 AG Den Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0222319213
Stad: Den Hoorn
Route: Herenstraat 69
Postcode: 1797 AG



op zoek naar gerelateerd: vermeulen bikes den hoorn texel niederlande, fietsverhuur den burg, bakfiets huren texel, scootmobiel huren texel, duofiets huren texel, kooiman fietsen, bakfiets texel, elektrische rolstoelfiets huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Island Vibe Island Vibe 647 meter Island Vibe. It's not the brand. I'ts the lifestyle.
Recensies
De ketting van de fiets van ons zoontje viel er steeds af. De winkel was gesloten, echter de man deed de deur voor ons open en heeft vervolgens de ketting gemaakt plus de fiets nagekeken. Een gratis service. Onze zoon blij, wij blij. Dank je!
Vorige week een elektrische bakfiets en een normale bakfiets gehuurd voor 2 dagen a € 140,-. Helaas werden zowel mijn zoontje als ik bijna direct bij aankomst op Texel ziek en zijn we eerder naar huis gegaan. Ik heb direct gebeld met Vermeulen en het uitgelegd. Bij thuiskomst op hun verzoek nog een mailtje gestuurd met hetzelfde verhaal. Krijg ik als antwoord dat in de huurvoorwaarden staat dat het bedrag niet geretourneerd wordt. We huren onze fietsen hier altijd maar dit is de laatste keer en hetzelfde geldt voor de rest van mijn familie. Teleurstellend, ze hadden ons op zijn minst deels tegemoet kunnen komen.
Prima fietsen en goede service. Naast elektrische fietsen hadden we een mountainbike gehuurd voor onze zoon. Mountainbike fietsen, viel hem toch wat tegen en de fiets mocht vervolgens zonder kosten omgeruild worden. Alles keurig gebracht en gehaald volgens afspraak.
Uitstekend bedrijf dat, zonder te vragen, een voucher aanbiedt omdat we een gereserveerde bakfiets moesten annuleren vanwege een sterfgeval. Een bedrijf met een warm hart.
Had een klapband . Belde en werd goed geholpen. Fiets werd opgehaald op de camping en ik kreeg een leen fiets. Fiets was snel gerapporteerd, volgende dag opgehaald. Vriendelijk personeel en goede service.
Een week lang een electrische fiets en een electrische bakfiets gehuurd. Uitermate tevreden. Goed onderhouden fietsen en een top-service! Vlot personeel en men denkt met je mee. Volgend jaar weer!!
Klantvriendelijk en gelukkig hebben zij babboe dog bakfietsen te huur. Omdat deze een driewieler is en onze honden heel enthousiast meereizen is een driewieler fijner. Bij een hond die rustig blijft zitten en niet gauw bang wordt want de bewegingen zijn in een tweewieler duidelijker te voelen voor een hond, is een tweewieler ook hartstikke prima en fijn om te huren. Maar voor onze drukke jongens die thuis ook een Babboe gewend zijn is de Babboe fijner. Waarin ze lekker kunnen kijken en opspringen en heen en weer lopen/ draaien.
2 elektrische fietsen gehuurd. Vriendelijk personeel, door het vallen met de fiets schade aangebracht. Geen extra kosten gerekend want kon gebeuren. hiervoor complimenten. De fietsen werkten heel goed !
Goede service, fietsen stonden keurig klaar, mochten een testrondje maken. 2 fietsen bleken toch qua maat niet goed te zijn. Zonder gemor werden deze omgeruild. Tevens was het voor hun geen enkel probleem de fietsen na ons weekend op te halen bij ons appartement. Service met een dikke glimlach !
Kwam op de bonnefooi aan met een fiets met klapband en mocht kiezen tussen zelf repareren nieuwe binnenband en gereedschap daarvoor lenen of laten repareren maar dan tot drie kwartier wachten, want het was druk. Helemaal goed! Echt fijn dat ze meedenken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid