facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermeer Uitvaartzorg

Vermeer Uitvaartzorg

Info

Vermeer Uitvaartzorg ‘dé onafhankelijke uitvaartverzorger voor Emmen en omgeving’

Geschiedenis

Welkom bij Vermeer Uitvaartzorg. Vermeer Uitvaartzorg verzorgt met aandacht en betrokkenheid de hele uitvaart. We willen door het geven van deskundige adviezen en informatie u zo begeleiden dat u rondom dit laatste afscheid de keuzes maakt die voor u goed zijn.



"Steeds meer mensen denken na over hun uitvaart en leggen hun belangrijkste wensen vast. Wilt u dat ook? Maak dan een afspraak met uitvaartondernemer Vermeer Uitvaartzorg. We luisteren naar uw ideeën, geven aan wat de wettelijke regels zijn en leggen daarna de afspraken vast. Voor directe hulp na een overlijden kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 0591 22 79 22."
Adres: Burgemeester Gratamaplein 3, 7844 NM Veenoord
Telefoonnummer: 06 218 30 965
Stad: Veenoord
Route: Burgemeester Gratamaplein 3
Postcode: 7844 NM


Recensies
Wanneer uitvaartverzorging niet je regelmatige bezigheid is, komt er bij een overlijden veel op je af. Peter Vermeer mocht recentelijk de uitvaart van mijn schoonvader begeleiden. Ondanks dat je in korte tijd veel keuzes moet maken denk aan aantal kaarten, aantal te verwachten bezoekers, enzovoort wist hij precies de juiste balans te vinden tussen aandringen op een resultaat en ruimte te laten om tot zo'n besluit te komen. Toch was hij duidelijk over de deadline wel een bijzondere term binnen deze context. Ook wist hij gepast om te gaan met zijn organisatie belang en de belangen van de familie. De uitvaart zelf was tot in de puntjes georganiseerd en de introductie van de sprekers en elke afkondiging was top. Ook werd er heel goed ingespeeld op laatste termijn wijzigingen. Chapeau. Mocht ik ooit in de omgeving van Emmen een uitvaart te organiseren hebben, weet ik zeker dat ik Peter weer ga bellen. Ik beveel ieder ander aan, datzelfde te doen.
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Peter Vermeer en zijn team. Ik zou dit bedrijf zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een warme professionele en persoonlijke uitvaartverzorging.
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Peter tot aan het definitieve afscheid van mama, hebben wij een heel fijn gevoel overgehouden. Ook zijn we Jennie dankbaar voor de fijne begeleiding met de laatste zorg. Peter heeft onze wensen heel goed opgepakt en daardoor waren er voor ons geen zorgen meer. Bedankt Peter! Vriendelijke groet, Herman, Stephanie en Lilian
In de verdrietige en overweldigende tijd na het overlijden van onze dierbare moeder, vrouw en oma heeft Peter ons vanuit een rustige, warme en respectvolle basishouding bijgestaan. Met oog voor alle partijen, zienswijzen en behoeften dacht hij mee, deed suggesties, gaf richting én ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Wij hebben Peter ervaren als een betrokken en verbindende persoon die het overzicht behield over het gehele proces, zowel praktisch als emotioneel van het moment van overlijden tot na de uitvaart. Peter is uitstekend in staat gebleken professioneel te blijven denken en handelen ondanks een persoonlijk verlies. Langs deze weg willen we ons respect hiervoor uiten. Heel hartelijk bedankt voor alles.
Door het plotseling overlijden van mijn man ontstond er een zeer onverwachte en emotioneel zware situatie. Peter toonde betrokkenheid, was vriendelijk maar straalde vooral de rust uit die wij nodig hadden. Hij neemt je dag voor dag bij de hand en stuurt je aan en begeleid je daar waar nodig is. Hij is op de achtergrond aanwezig en altijd bereikbaar . Door hem is de crematie zeer warm, liefdevol en respectvol verlopen.
Na het overlijden van mijn Vader, moesten wij snel een uitvaartbedrijf inschakelen. Via een zijn verzekering konden wij kiezen voor een grote organisatie of Vermeer Uitvaartverzorging. Wij kozen voor Vermeer uivaartverzorging. Wij zijn blij met deze keuze. We werden goed ontvangen en gerust gesteld. Er kwamen toch allerlei emoties bij kijken, en Peter wist hier goed mee om te gaan. We zijn goed geinformeerd over de vervolgstappen. De crematie is goed verlopen, Peter heeft ons overal in meegenomen, en was altijd bereikbaar voor vragen, die altijd achteraf nog kwamen. In de voor ons hectische en emotionele tijd heeft Peter ons goed ontzorgd, na een paar weken, heeft Peter nog contact opgenomen om te vragen hoe het moet ons ging. Erg fijn en persoonlijk.
Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg is een warm, uiterst correct en creatief mens, die in de moeilijkste perioden niet alleen een immens helpende hand biedt, maar daar bij ook de rust en ruimte bewaakt en bewaart die nodig is. Hij heeft een lastige opdracht tot volle tevredenheid waargemaakt en ik beveel hem van harte aan voor bijzondere uitvaartverzoeken. Frans Swaalf, Gees
In de plotselinge situatie van het overlijden van mijn vader, heeft Peter ons fantastisch ondersteund. Regie waar het nodig was en vrijheid waar wij dat graag wilden en mogelijk was. Wij zijn hem als familie daar erg dankbaar voor.
Omdat Peter Vermeer de uitvaart van onze vader zo goed en mooi had begeleid was het onze wens dat Peter na het overlijden van onze moeder het afscheid weer zou verzorgen. Door de rust die Peter uitstraalt voelde het meteen weer vertrouwd. Peter luistert aandachtig, laat ruimte en doet echt moeite om specifieke wensen te vervullen. We hebben ervaren dat hij aanwezig is op momenten waar het nodig is. Namens mijn familie hartelijk dank voor de goede begeleiding vanaf het overlijden tot aan het verzorgen van de dankkaarten. Dankzij Peter Vermeer hebben wij een prachtig afscheid gehad.
Zeer rustig en vriendelijk echt in dit soort omstandigheden aanrader. Denkt mee en is niet opdringerig zeer prettig voor ons geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid