facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger

Verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger

Info

Verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger is een kleinschalige praktijk voor verloskundige zorg in Sliedrecht en omstreken. Wij staan voor een persoonlijke benadering, waarbij tijd en aandacht één van onze belangrijkste speerpunten zijn.





"Verloskundigenpraktijk in Sliedrecht en Papendrecht"
Adres: Prickwaert 198, 3363 BH Sliedrecht
Telefoonnummer: 06 30 26 46 75
Stad: Sliedrecht
Route: Prickwaert 198
Postcode: 3363 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur Mama Puur Mama 892 meter Ik heb samen met mijn man de bevalcursus in 1 dag gevolgd. Ik had veel angsten en doe...
Verloskundigen Sliedrecht Verloskundigen Sliedrecht 3 km Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie in Sliedrecht e.o. - Deskundig & Vertrouwd
Recensies
Na het ontdekken van de zwangerschap op zoek gegaan naar een verloskundige en uit gekomen bij Zus & Zwanger. Helaas door de tehoge BMI van mijn vriendin moeten uitwijken naar het ziekenhuis. Dat wilt niet zeggen dat ze zich als nog erg betrokken voelen bij je zwangerschap. Regelmatig nemen ze Jessica en Vicky contact op om te vragen hoe het gaat, en of ze iets voor je kunnen betekenen. Het persoonlijke en directe contact van Zus & Zwanger Vicky en Jessica hebben wij als zeer prettig ervaren. Na de bevalling in het ziekenhuis hebben wij contact op genomen met de damens, deze zijn naar het ziekenhuis gekomen om te kijken naar de kleine en ook naar mijn vriendin. Ook de dagen na de bevalling hebben we nou contact gehad en zelfs nog een keer in de avond contact op genomen omdat we vragen hadden over onze kleine. Het maakt niet uit hoelaat je belt, en wat je vraagt ze staan je altijd persoonlijk te woord. Voor alle stellen die Zwanger zijn, en op zoek zijn naar een persoonlijke verloskundige praktijk die echt de tijd voor je neemt dan moet je bij Zus & Zwanger zijn. Meiden, heel erg bedankt voor alles. Wij kijken terug op mede dankzij jullie een fijne periode.
Ontzettend goede begeleiding! De dames nemen echt de tijd, luisteren, denken mee, zijn laagdrempelig bereikbaar, nemen je serieus en voor mij het meest waardevolle: ze geven je het vertrouwen dat je nodig hebt.
Toppers die vol liefde, geduld en nuchterheid hun werk doen. Kijken naar jou als persoon en wat bij jou en jullie gezin past. Zo onwijs blij met deze meiden in Sliedrecht. Een aanwinst voor het dorp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid