facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Zuidwesthoek

Verloskundigenpraktijk Zuidwesthoek

Info

Een verloskundigenpraktijk met begeleiding op maat en eigen echo's. Ons werkgebied is gemeente Woensdrecht, Rilland en omgeving

Geschiedenis

We zijn een verloskundigenpraktijk waar zorg op maat hoog in het vaandel staat.
We bieden volledige zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed, maar ook bij vragen omtrent een kinderwens.

Wat kun je van ons verwachten?
- Persoonlijk contact, ruim tijd voor de zwangere en haar partner
- Spreekuur op maat, overdag en avondspreekuur
- Telefonisch spreekuur
- Ruime ervaring van verloskundigen
- Echo spreekuur op locatie
- Kinderwensspreekuur
- Nederlands opgeleide verloskundigen
- Verloskundigen hebben goed contact met de gynaecologen door nauwere samenwerking

Ons werkgebied omvat Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en omstreken.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Tot Ziens!

Adres: Plesmanlaan 6, 4631 JL Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-46616555
Stad: Hoogerheide
Route: Plesmanlaan 6
Postcode: 4631 JL



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige praktijk Kapelle, Verloskundige Zeeland, Verloskundige Reimerswaal
Recensies
Verloskundige Praktijk Zuidwesthoek heeft ons op een geweldige manier begeleid, precies zoals wij graag wilden. Open, eerlijk, respectvol en van uit vertrouwen in de zwangerschap! Tijdens de bevalling deden ze er nog 3 scheppen bovenop en hebben ze zich tot het uiterste en zelfs ietsje verder ingezet om ons de bevalling te geven op de manier die wij wilden. Daarbij hebben zij mijn diepste respect voor! Petje af!! We hadden ons geen betere praktijk kunnen wensen! We zijn heel dankbaar voor de mooie begeleiding, de bevalling en ons prachtige kindje.
Mijn drie kinderen zijn door deze mooie praktijk via thuisbevallingen ter wereld geholpen. Er werd niks opgelegd, alleen geïnformeerd; het ging erom waar ik me prettig bij zou voelen. En het sleutelwoord? Gezelligheid. Zij zijn de deskundigen, maar door de warme manier van omgang voelde het ontzettend gezellig en vertrouwd.
Ik ben 3 keer bij Verloskundigenpraktijk Zuidwesthoek begeleid en dit is me 3 keer erg goed ‘bevallen’. Er wordt per persoon bekeken wat je nodig hebt, vanaf de eerste echo, tijdens je bevalling en tot de nazorg. Als je het mij vraagt is niets standaard en word je gezien en gehoord.
Ons zoontje stijn is inmiddels bijna 3 en zijn we zwanger van ons 2e kindje.. , maar het is echt het gevoel van thuis komen.. Altijd even warm, kundig, behulpzaam en vooral gezellig.. Ik wil jullie daar echt voor bedanken, dank jullie wel dames!! Jullie zijn geweldig..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid