facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Zuiderzee

Verloskundigenpraktijk           Zuiderzee

Info

Verloskundigen die zwangeren en hun partners begeleiden tijdens een bijzondere tijd van hun leven, het krijgen van hun kind. Wij staan voor persoonlijke aandacht, professionaliteit en integriteit. Zorg voor de zwangere staat bij ons voorop!



"De verloskundigenpraktijk van Huizen en de BEL gemeente voor zwangerschapsbegeleiding, bevallingsondersteuning en kraambedcontroles. Tevens bieden wij medische zwangerschapsechoscopie."
Adres: de Regentesse 102, 1273 JZ Huizen
Telefoonnummer: 035-5268715
Stad: Huizen
Route: de Regentesse 102
Postcode: 1273 JZ



op zoek naar gerelateerd: Pretecho huizen, Zuiderzee oostermeent, Geboortecentrum het Gooi, Sterretjes zien zwanger
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omega Kraamzorg Omega Kraamzorg 342 meter Omega Kraamzorg neemt de individuele behoeften en wensen van de zorgvrager als leidra...
Verloskundecentrum Judith Govers Verloskundecentrum Judith Govers 2 km In één woord: fantastisch! Na een heel warm en gezellig eerste contact met Bonny ben ...
Recensies
Jess, Feline, Judith en Lieke zijn de beste verloskundigen die je je kunt wensen! Ze bieden zeer persoonlijke zorg en staan dag en nacht voor je klaar. Met de informatieavond die ze bieden bereiden ze je zo goed als mogelijk voor op de bevalling. Ik raad iedereen aan daar gebruik van te maken. Ook al loopt het misschien net even anders dan een “normale huis, tuin en keuken”-bevalling. Jess in het bijzonder nog extra dank voor de veiligheid die je ons wist te bieden bij de thuisbevalling! We komen zeker bij jullie terug als het ons opnieuw is gegund.
We hadden geen betere begeleiding van de zwangerschap kunnen krijgen. Een aanrader!
Wat een geweldige praktijk , lieve zorgzame vrouwen die het beste met je voor hebben! Geweldige ondersteuning bij een thuis bevalling gehad. Goed op elkaar af gestemd en allemaal op de hoogte van wat je met iemand heb besproken! Dikke aanrader voor alle zwangeren !
Geweldig personeel! Wij als gezin waren echt 100 procent te spreken over Zuiderzee. Ze hebben ons perfect geholpen en stonden dag en nacht voor ons klaar
Jullie zijn allemaal toppers! Wij zijn tijdens de zwangerschap overgestapt naar deze verloskundige praktijk wegens geen klik en veel fouten bij een andere praktijk en het klikte meteen! Zo onwijs fijn geholpen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek, kijk er alleen maar positief op terug mede dankzij jullie!
Erg fijne praktijk. Alle verloskundigen tijdens de loop van de zwangerschap meermaals gezien zodat er een bekend gezicht bij de bevalling zou zijn. Ook de bevallingsavonden en lactatie ochtend waren erg prettig en informatief om bij te zijn. Daarnaast ook fijn dat ze inhouse kraamverzorging hebben zodat er goed contact is tussen de verloskundige en de kraamhulp. Verder zijn het stuk voor stuk allemaal lieve verloskundigen die altijd een luisterend oor hebben en met je willen meedenken.
Deze dames zijn stuk voor stuk allemaal lief, doortastend en kundig. Wij voelde ons gehoord in de zorg. Daarnaast was de zorg nuchter en gezellig en waar nodig serieus. Tijdens de bevalling was Lieke een rots in de branding. Om af te sluiten met een lieve en fantastische kraamverzorgster Maya. Ik kan iedereen deze praktijk in de regio aanraden.
Zeer persoonlijke praktijk! Zeker een aanrader! Zelfs bij moeilijk nieuws die wij kregen via het ziekenhuis omdat ik medisch overgenomen was stonden ze nog per direct voor ons klaar om ons gerust te stellen. Wij mochten direct langs komen en kregen te horen er niet alleen voor te staan. Goede teamwork in organisatie. Iedereen is hetzelfde van alles op de hoogte. Ook samenwerking met kraamzorg erg netjes en goed georganiseerd.
Judith, Feline, Jess en Lieke zijn bekwaam, begripvol, zacht, open-minded én zetten de zwangere vrouw en haar wensen centraal. In huis kraamzorg en borstvoedingscoach zijn een plus.
Je angsten en zorgen worden hier heel serieus genomen en ze doen er alles aan om je gerust te stellen. Het is een hele fijne praktijk om je zwangerschap bij te doorlopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid