facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Venlo-Blerick

Verloskundigenpraktijk Venlo-Blerick

Info

Judith, Ingrid, Daisy en Nanda zijn verloskundigen met veel passie voor hun vak. Ze streven naar een mooie ervaring voor aanstaande ouders.

Geschiedenis

In onze praktijk wordt u begeleid door de volgende 3 verloskundigen: Judith Schrouff, Ingrid Lamers en Daisy Gilissen-Derkx. We geven advies als u zwanger wilt worden(preconceptioneel consult) en zorgen voor moeder en kind tijdens de bevalling en in het kraambed.Uiteraard wordt de vader hierbij niet vergeten.
In de zwangerschap worden echo's door ons gemaakt en controleren we de gezondheid van moeder en kind.
Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op.



"In onze praktijk word je begeleid door de volgende 4 verloskundigen: Judith Schrouff, Ingrid Lamers, Daisy Gilissen-Derkx en Nanda Gost. Om de beste zorg te bieden zijn we van mening dat elke zwangere bijzonder en uniek is binnen haar eigen, persoonlijke situatie. We staan voor vertrouwen. Vertrouwen in je lichaam, het natuurlijke proces, in jullie kindje en in ons. We bieden begeleiding in alles wat te maken heeft met zwanger worden, zwanger zijn, bevalling, kraambed, onverwachte zwangerschap, miskraam en anticonceptie. Omdat we onze zorg afstemmen op jouw behoefte is er avondspreekuur, maken we een echo als die wens er is en ben je wekelijks welkom op het hartjesspreekuur. Ons werkgebied is Venlo en omstreken."
Adres: Averbodestraat 54, 5921ES Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 382 3030
Stad: Venlo
Route: Averbodestraat 54
Postcode: 5921ES



op zoek naar gerelateerd: Astrea Venlo, Zwangerschapscursus Venlo, Geboortecentrum Venlo, Verloskundigenpraktijk Roermond, Blerick Nieuws, Thin Pham, Geslachtsbepaling Venlo, Zwangerschapsyoga Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Astrea Verloskundigenpraktijk Astrea 734 meter Verloskundigenpraktijk Astrea zorgt er voor dat de zwangerschap en de bevalling op ee...
Recensies
Hele fijne begeleiding, zowel bij miskraam als tijdens de zwangerschap. De centering is een prettige informatievorm, waarbij je veel kunt hebben aan de ervaringen van andere zwangeren. De verloskundigen zijn allemaal erg vriendelijk. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij hen en had het idee alles te kunnen delen. Zowel positieve als negatieve gedachten/gevoelens kunnen gedeeld worden zonder dat je je direct veroordeeld voelt. In de kraamtijd vond ik het erg fijn altijd te kunnen bellen naar het spoednummer met vragen over mijn herstel, die ik liever niet tot de volgende dag wilde bewaren.
Fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap. Het gehele team leren kennen. Professionele verloskundige praktijk waar goed naar je wordt geluisterd. Ondanks overdracht naar het ziekenhuis genoeg contact gehad met de meiden en ook tijdens het kraambed. Fijne tijd gehad bij Verloskundigenpraktijk Venlo-Blerick!
Ondanks een pittige zwangerschap hebben we een hele fijne tijd gehad en dit is vooral te danken aan de prettige en warme begeleiding van deze dames. Met veel aandacht, geduld en het bieden van de juiste begeleiding en adviezen kijken we terug op een hele fijne tijd. Ook de begeleiding tijdens de bevalling en nazorg hebben we als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor als je op zoek bent naar professionele begeleiding binnen een warme sfeer!
Ontzettend fijne begeleiding gehad, gehoord gevoeld, samen gekeken naar onze bevalwensen en mogelijkheden en een top bevalling gehad waarbij ik ontzettend fijn begeleid en in mijn kracht gezet ben
Klacht ingediend nav onterechte beschuldigingen bij jeugdinstanties. Ipv luisteren en zorg, zorgde ze voor meer onnodige stress. Veel te jonge meiden, zonder levenservaring consulten laten doen. Meldingen maken zonder overleg, negeren van gemaakte afspraken, geen grenzen respecteren. Gebrek aan inlevingsvermogen zwangere. Overdreven reageren en uitgaan van woorden, zonder doorvragen voor compleet beeld. Je neerzetten als een slechte moeder en leugens, die ongebaseerd zijn en zonder feiten.
Hele goede begeleiding! Judith en haar team hebben veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie en ze proberen je echt te helpen en of gerust te stellen waar nodig. Bedankt!
Fijn team, goed advies en fijne begeleiding!
Goede zorg en begeleiding gedurende de hele zwangerschap. Altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Duidelijke uitleg bij elke fase van de zwangerschap. Ik ben heel blij met team Venlo-Blerick!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid