facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Rond

Verloskundigenpraktijk Rond

Info

Verloskundigenpraktijk Rond voor zwangere vrouwen en hun partners uit de gehele Gemeente Heusden & Waalwijk

Geschiedenis

Bij verloskundigenpraktijk Rond werken Anke van der Aa en Erin van Riel, beide enthousiaste verloskundigen met liefde voor het vak. Wij zijn in 2009 samen afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Beiden zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, de landelijke vereniging van verloskundigen.
Wij werken met z’n tweeën in deze praktijk en zodoende is er in onze praktijk veel ruimte voor persoonlijk contact met onze cliënten. Onze zorg wordt afgestemd op de persoonlijke behoefte van de zwangere vrouw en haar partner.
In onze praktijk wordt complete zorg rond zwangerschap, bevalling en kraamperiode geboden. Erin is niet alleen verloskundige, maar tevens echoscopiste. Zij houdt dan ook echospreekuren in de praktijk. Anke is naast verloskundige tevens lactatiekundige. Als erkende lactatiekundige kan zij jullie, indien gewenst, gespecialiseerde zorg rondom borstvoeding bieden.
Verder worden er op de praktijk voorlichtingsavonden gehouden én zijn jullie zelfs voor een zwangerschap al welkom op het speciale kinderwensspreekuur.
Wij begeleiden zwangere cliënten en hun partners die woonachtig zijn in de gehele gemeente Heusden en in Waalwijk. Onze hoofdlocatie is in Drunen. Momenteel is onze praktijk gevestigd in een volledig gerenoveerde praktijk aan de Schoolstraat 9B te Drunen. Medio 2016 zullen wij ons vestigen in Gezondheidscentrum Dillenburg, waardoor er kwalitatieve zorg in samenwerking met andere zorgverleners geboden kan worden. Daarnaast hebben eenmaal in de week avondspreekuur in de Caleidoscoop in Vlijmen.
Wij zijn 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar. Als er iets, bel gerust! Onze spreekuren zijn op afspraak en worden tevens in de avonduren aangeboden. Daarnaast hebben we tweemaal in de maand op zaterdagochtend spreekuur.
Kortom, wij bieden in onze praktijk deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We hopen jullie snel te zien op de praktijk!


Adres: Tinie de Munnikstraat 23, 5151VW Drunen
Telefoonnummer: 0623862447
Stad: Drunen
Route: Tinie de Munnikstraat 23
Postcode: 5151VW



op zoek naar gerelateerd: Elle Geboortezorg, Ella verloskundige Drunen, Elle vrouw en Geboortezorg app, Verloskundige praktijk Altena, Verloskundigenpraktijk Samen, Facebook elle vrouw, Erin van Riel, Team ive elle
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid