facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Ridderkerk

Verloskundigenpraktijk Ridderkerk

Info

In de praktijk werken 2 verloskundigen, Ivonne Haaksema & Emma Bijl. Onze assistent is Betty Gelok en onze echoscopist Cornel Kirpestein.

Geschiedenis

Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk zodat wij iedere zwangere op een persoonlijke manier kunnen begeleiden. Iedere zwangere vrouw is anders en heeft daardoor andere wensen en behoeften met betrekking tot de zwangerschap en de bevalling. Door je wensen en behoeften gedurende de zwangerschap met ons te bespreken kunnen wij een bijdrage leveren om de geboorte van je kindje zo bijzonder mogelijk te maken. Wij maken echo's in eigen praktijk.
Alle spreekuren worden zowel overdag als in de avonduren gehouden op de van Leeuwenhoekstraat 87 te Ridderkerk.

Adres: van Leeuwenhoekstraat 87, 2984 EH Ridderkerk
Telefoonnummer: 0653151899
Stad: Ridderkerk
Route: van Leeuwenhoekstraat 87
Postcode: 2984 EH


Recensies
Zeer goed begeleid tijdens een gecompliceerde zwangerschap. Goede medische kennis en betrokkenheid. Waar de huisarts niet door pakte, zorgden zij voor de juiste medische begeleiding en stuurden ze door naar specialisten waar nodig. Altijd goed bereikbaar en een heel persoonlijke benadering. Leggen alles uitgebreid uit en zijn heel geduldig en empathisch. We kunnen ze iedereen van harte aanraden. En hoe fijn is het niet om juist hierbij fijne begeleid te hebben. Echt top!
Hele fijne praktijk met deskundige verloskundigen. Emma en Ivonne zorgen op een professionele manier voor vertrouwen en stellen je op je gemak. Mede hierdoor kreeg ik het vertrouwen om van een geplande ziekenhuisbevalling naar een thuisbevalling om te schakelen en dit heeft zeer positief uitgepakt voor ons. Indien een tweede kindje ons gegund is, komen we hier zeker terug.
Super fijne praktijk met stuk voor stuk allemaal hele lieve mensen, tijdens de zwangerschap een fijne ervaring gehad en na de bevalling stonden ze ook voor me klaar en kon ik veel aan ze vragen. Mocht het ooit weer zover zijn zou ik hier zeker weer voor deze praktijk kiezen!
Hele lieve, zorgzame, vakbekwame mensen. Echt een top verloskundige praktijk!
Hele fijne verloskundigen!! Heel persoonlijk, nemen alle tijd voor je, empatisch! Ze investeren er in om een band met je op te bouwen zodat er wederzijds vertrouwen is! Erg prettig en echt iedereen aan te raden!! Zou hier zonder twijfel weer terug gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid