facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Reeuwijk

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk

Info

Kleinschalige en persoonlijke verloskundige begeleiding in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater, Gouda en omliggende dorpen

Adres: Kaarde 13F, 2811 RW Reeuwijk
Telefoonnummer: 0619555956
Stad: Reeuwijk
Route: Kaarde 13F
Postcode: 2811 RW


Recensies
Afgelopen mei bevallen van mijn eerste kindje. Vanaf het begin van mijn zwangerschap ben ik erg goed begeleid. Alles was nieuw en spannend, maar er was genoeg tijd voor uitleg en begeleiding. Verder vond ik het ook erg gezellig en ging ik met veel plezier naar elke controle. Ook tijdens mijn bevalling zeer goed en duidelijk geholpen/begeleid. En als er ooit nog een 2e kindje mag komen, zal ik zeker terug komen.
Erg fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap. Niet elke keer een ander gezicht, korte lijntjes en alles is bespreekbaar. Helaas vanwege een ziekenhuisbevalling geen begeleiding gehad van Junel of Nancy. Maar ook het contact na de bevalling en de afronding van deze periode heb ik als fijn ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik zeker weer naar Verloskundigenpraktijk Reeuwijk gaan!
Ik heb vorig jaar maart tot en met oktober onder begeleiding van Thera en Junel mijn zwangerschap mogen beleven. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring fantastisch was! Mede dankzij hen kijk ik terug op een mooie eerste zwangerschap. Ook na de bevalling hebben zij mij de nodige hulp kunnen aanbieden en daar ben ik heel blij mee geweest. Dank jullie wel dames!
Superfijne begeleiding gehad bij mijn zwangerschap, bevalling en na-controles! Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vakkundig. Ook voelt het heel vertrouwd door hun kleinschalige praktijk en persoonlijke aandacht. Je bent geen nummertje want ze weten meestal uit hun hoofd welke ontwikkelingen of wensen jij hebt. Ontzettend bedankt lieve Junel, Nancy en Thera! Hopelijk tot een volgende keer :
Bij de praktijk heb ik voor mijn twee zwangerschappen zorg gekregen waar ik erg tevreden over ben. Ik vond verloskundigen van de praktijk heel vriendelijk, professioneel en met veel aandacht voor de patient. Ik kwam altijd met plezier naar de praktijk. De begeleiding tijdens de bevallingen thuis had voor ons niet beter gekund. Bedankt voor de goede zorg!
Zeer fijne ervaring met deze praktijk. Erg betrokken bij het gehele proces van a tot z en adviseren op een fijne manier. Ook tijdens de bevalling dag en nacht voor ons klaar gestaan en mijn vrouw tijdens de thuisbevalling in bad erg goed ondersteund. We zouden bij een volgende zwangerschap weer hier terug gaan.
In eerste instantie zeer vriendelijk behandeld. Echter toen mijn vrouw een keertje belde voor wat extra informatie over echo's werd er zeer bot gereageerd en gezegd dat ze maar niet op internet moest gaan zoeken en dat alles in hun papieren staat. Het was een zeer naar gesprek waarin mijn vrouw zeer onbeschoft werd aangesproken en de emoties opliepen. Ik had een huilende vrouw aan de telefoon die compleet overstuur was. Achteraf zijn er ook geen excuses voor gekomen, ja ze hebben getracht een keer terug te bellen.....daar bleef het bij. Je moet er niet aan denken dat zo'n vrouw dan zometeen aan je bed staat om jou te helpen met bevallen. Een zwangere vrouw zou naar mijn mening voor alles moeten kunnen bellen, ook al staat die informatie in een folder, dan nog behoor je netjes antwoord te geven. Ook met informatie gevonden op internet, moet ze bij jullie terecht kunnen als daar vragen over zijn. Daar worden jullie voor betaald. Met zwangere vrouwen ga je niet zo om!!! Wij zijn dus ook overgestapt naar Verloskundigepraktijk Uitgerekend in Woerden, geen seconde spijt van gehad, want daar weten ze wel hoe ze menselijk en met respect iemand moeten behandelen.
Hele fijne begeleiding gehad bij mijn 2 zwangerschappen. Ik raad iedereen verloskundige praktijk reeuwijk aan, kleinschalig, vertrouwd en super fijne dames. Nogmaals bedankt!!
Geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Neemt echt de tijd voor je en geeft een heel vertrouwd gevoel! Zeker een aanrader en bij mogelijk een tweede kindje ook zeker weer mijn verloskundige! Bedankt Thera!
Ik ben zo goed begeleid door deze twee dames. Zij waren altijd goed bereikbaar en stonden altijd voor mij klaar. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid