facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Nunspeet e.o.

Verloskundigenpraktijk Nunspeet e.o.

Info

Een hecht team van gepassioneerde verloskundigen, voor professioneel advies en begeleiding van uw kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Geschiedenis

Verloskundigenpraktijk Nunspeet is een hecht team van gepassioneerde verloskundigen. Wij staan voor professioneel advies en begeleiding van uw kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Onze praktijk is laagdrempelig en persoonlijke aandacht staat binnen ons team voorop. De kwaliteiten van onze medewerkers zijn uiteenlopend en dat geeft onze praktijk een bijzonder tintje. Naast kinderwensspreekuren organiseren we ook maandelijks voorlichtingsavonden waar diverse aspecten van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode worden belicht. In onze praktijk beschikken we over een eigen echoapparaat. De echo’s en controles vinden plaats in onze eigen verloskundigenpraktijk met garantie van hoge kwaliteit en deskundigheid.
Verloskundigenpraktijk Nunspeet heeft één belangrijk doel: gezamenlijk de zwangerschap en bevalling begeleiden binnen de wensen en grenzen van de zwangere vrouw en haar partner. Ons team doet dit op een persoonlijke manier en ondersteunt met raad en daad tijdens de meest indrukwekkende gebeurtenis in het leven van een mens: de geboorte van een kind.

Wij leveren verloskundige zorg in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst, Vierhouten en een gedeelte in Uddel.

Adres: Beethovenlaan 25, 8971vm Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341253852
Stad: Nunspeet
Route: Beethovenlaan 25
Postcode: 8971vm



op zoek naar gerelateerd: verloskundigenpraktijk harderwijk, de triangel nunspeet, kraamzorg nunspeet, verloskundigenpraktijk de triangel nunspeet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid