facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Nova

Verloskundigenpraktijk Nova

Info

Dé verloskundigen praktijk van regio Oss

Geschiedenis

Een nieuw leven op de wereld zetten, blijft elke keer weer bijzonder. Wij vinden het een voorrecht om daar een rol in te kunnen spelen. In eerste instantie is het natuurlijk onze taak om te zorgen voor de goede gezondheid van moeder en kind. Maar daarnaast vinden wij het erg belangrijk jij je als aanstaande moeder op je gemak voelt en geniet van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook wanneer het niet helemaal loopt zoals je van te voren gedroomd hebt, zullen wij je hierin begeleiden.
Met het groeien van het kindje in je buik moet de vertrouwensband tussen jou en ons ook groeien. Daarom werken wij niet zoals de andere praktijken met assistentes. Alle controles, alle telefoontjes gebeuren door onszelf. Bovendien organiseren wij onze spreekuren zo dat je ons allemaal tijdens de zwangerschap goed leert kennen.
Zo kan het niet gebeuren dat je tijdens de bevalling een onbekend gezicht aan je bed krijgt.

We nemen ruim de tijd voor je, zodat we in alle rust kunnen bepreken wat jij belangrijk vindt. Immers iedere vrouw is uniek en geen zwangerschap of bevalling verloopt hetzelfde. Het gaat om jouw unieke ervaring. Een ervaring die je maar een paar keer in je leven meemaakt en die je het meest waardevolle op aarde schenkt. Jouw opvattingen en wensen staan hierin centraal. Wij willen dat jij de sfeer bepaalt. Een sfeer waarin je je thuis voelt. Alleen dan kan jij luisteren naar je lichaam en kunnen wij luisteren naar jou!



"Verloskundigen praktijk"
Adres: Molenstraat 42, 5341 GD Oss
Telefoonnummer: 0412-646839
Stad: Oss
Route: Molenstraat 42
Postcode: 5341 GD



op zoek naar gerelateerd: Nova verloskundige, NOVA verloskundigen Amsterdam, NOVA verloskundigen IJburg, Molenstraat 42 Oss, Demi van Erp verloskundige, Verloskundige praktijk Diemen, Pretecho Oss, Verloskundige Grave
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigen Ridderhof Verloskundigen Ridderhof 294 meter Wij zijn enorm tevreden over Ridderhof - van eerste afspraak tot aan de droom bevalli...
Recensies
Super fijne ervaring met mijn 2 zwangerschappen en bevallingen. Alle meiden zijn deskundig en weten van wanten maar niet onbelangrijk ook meegaand en lief! Zeker een aanrader. Na mijn zwangerschappen heb ik een spiraal laten zetten bij Nova. Wat ik fijn vind is dat ze met een echo kunnen kijken of de spiraal juist geplaatst is. En wat een voor mij ook fijn was dat je bekende gezichten ziet als het om je intieme zone gaat.
Twee maal bij ze onder controle gestaan tijdens mijn zwangerschappen en beide keren zeer goed ervaren. Jullie zijn toppers dames! Goede begeleiding in aanloop tot en bij de bevalling gehad!
10/10 hele bevalling heel fijn bijgestaan met alles wat er bij komt kijken en altijd vriendelijk te woord gestaan ook na de bevalling!
De wachtruimte klinkt verschrikkelijk hol. Tijdens het wachten is het ongemakkelijk fluisteren tegen je partner vanwege de akoustiek.
Vriendelijke verloskundige en mooie praktijk. Helaas weinig parkeerplaatsen waardoor je als zwangere wel eens ver weg moet parkeren. Zo'n stuk lopen is aan eind het van de zwangerschap niet altijd even prettig.
Fijne verloskundige die goed meedenken en het beste met je voor hebben. Mooie 9 maanden en erg fijne hulp van ze gehad met ons eerste kindje. Bij een 2e zouden we zo weer voor ze kiezen!
Hele fijne praktijk. Doen echt hun best te helpen en mee te denken
Super fijne praktijk nemen de tijd voor je en het is er erg gemoedelijk en een heel vriendelijk team wat een voor een even aardig is!
Gewoon gedaan waar we voor kwamen. Een ego gemaakt.
Zo blij met de keuze voor deze verloskundigen praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid