facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Morgenland

Verloskundigenpraktijk Morgenland

Info

Verloskundigenpraktijk Morgenland biedt persoonlijke begeleiding bij kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamtijd, borstvoeding en anticonceptie.

Adres: De Helling 15, 8251 GH Dronten
Telefoonnummer: 0321-700207
Stad: Dronten
Route: De Helling 15
Postcode: 8251 GH



op zoek naar gerelateerd: Geslachtsbepaling echo Dronten, Lactatiekundige Dronten, Geboorteboek morgenland, Zwangerschapsyoga Dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigen Dronten Verloskundigen Dronten 2 km PLAATS JE SPIRAAL NIET BIJ EEN VERLOSKUNDIGE!!! Laat het a.u.b bij een gynaecoloog in...
Recensies
Hele fijne verloskundige praktijk met fijne verloskundigen die de tijd voor je nemen bij onderzoeken en vragen. Een echte aanrader voor elke zwangere vrouw. Je voelt je er gelijk op je gemak en wordt met alles heel goed geholpen en begeleid. Beide zwangerschappen bij Morgenland doorlopen met een heel fijn en gerust gevoel.
Fijne praktijk. Een aanrader voor elke zwangere. Je wordt er goed opgevangen en begeleid bij de gehele zwangerschap. Bij ML zien ze je als persoon zelf en niet als andere vlkpraktijken hebben als een nummertje. Hartverwarmend hoe ze met ons als zwangere omgaan.
Zeer fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Alle dames zijn kundig en stellen je op je gemak. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen!
Beide zwangerschappen heb ik bij Morgenland doorlopen en wat ben ik blij dat ik toen voor deze praktijk gekozen heb. Het is een heel lief, warm, gezellig team die me elk telefoontje, mailtje en bezoekje een heel goed gevoel hebben gegeven. Nog maar niet te spreken over de bevallingen! Door deze meiden kijk ik met een heel fijn gevoel terug op de 2 mooiste momenten van m'n leven.
Wat n fijne praktijk met topvrouwen. Beide zwangerschappen goed begeleid, juiste controles, prettig contact gehad. Het voelde allemaal persoonlijk en vertrouwd. En net zo belangrijk de nazorg was goed. Mijn beide bevallingen waren in het ziekenhuis niet door ML maar de controles na die tijd en de extra contactmomenten als persoonlijk en waardevol ervaren...
Erg tevreden over Morgenland! Ze zijn heel vriendelijk, denken goed met je mee en je kan met alle vragen/onzekerheden bij ze terecht. Beide zwangerschappen hebben ze mij geholpen en dit heb ik als zeer prettig ervaren!
Morgenland… Een fantastisch fijne praktijk met hele kundige mensen met een warm hart! Ik gun elke vrouw in haar zwangerschap begeleiding van deze praktijk.
Kan deze praktijk aan iedereen aanraden, ze hebben enorm goed voor ons gezorgd! Persoonlijk, betrouwbaar
De dames van Morgenland zijn toppers! Naar een controle gaan was als een uitje voor mij, ik mis het nog steeds haha! Hele goeie en professionele begeleiding.
Hele fijne praktijk! En voelde me vanaf het begin op me gemak en gehoord. Namen goed de tijd voor. En hele fijne praktijk. Mocht ik weer zwanger raken komen we zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid