facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe

Verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe

Geschiedenis

Ellen Huizenga
Annette Mulder
Stephanie van den Berg

Adres: Schoolstraat 6, 9411 PB Beilen
Telefoonnummer: 0593-541495
Stad: Beilen
Route: Schoolstraat 6
Postcode: 9411 PB



op zoek naar gerelateerd: Kraamzorg Midden-Drenthe, Verloskundige Gieten, Zwangerschapscursus Beilen
Recensies
VLK MIDDEN DRENTHE KIEZEN? DOEN!!!!! Deze drie professionele verloskundigen zijn zeer bekwaam, geven goede begeleiding zowel tijdens de zwangerschap als bij de bevalling. Naast hun vakkundigheid zijn ze zeer begaan én geven je persoonlijke aandacht. Top dames!!! hennyskraamzorg.nl
VLK MIDDEN DRENTHE KIEZEN? NIET DOEN!! Als je een fijne begeleiding wilt op weg naar een bevalling waar je positief op terugkijkt, zoek dan nog even verder. Deze praktijk is niet oprecht betrokken, het draait om facturen schrijven. Er is veel keuze, gun jezelf iets beters dan deze kille praktijk.
Heel tevreden over de verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe. Alle drie zeer betrokken professionals die ons gedurende de hele zwangerschap en bevalling uitstekend hebben begeleid. Ook daarna fijne aandacht, goede tips en hulp. Wij zullen iedereen deze praktijk aanraden! Naast hun vakkundigheid zijn het ook heel fijne, warme persoonlijkheden waar we ons vertrouwd bij voelden. Alles wat je gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamtijd nodig hebt en verwacht.
EEN GOED EN BETROKKEN TEAM! Wij hebben een goede en betrokken begeleiding gehad. Zeker aan het eind van mijn zwangerschap. Er is me op het hart gedrukt te bellen bij twijfel. Dit heb ik dan ook zeker gedaan!! En dan staan ze meteen voor je klaar, wat veel rust geeft. Ook na de bevalling nog goede en ondersteunende begeleiding gehad. Begrip voor de keuzes die ik heb gemaakt. TOP.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid