facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Materna

Verloskundigenpraktijk Materna

Info

Verloskundigenpraktijk Materna, voor verloskundige zorg in Hilversum en omgeving



"U kunt bij ons terecht voor complete zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed in de regio Hilversum en omstreken!Al jaren een begrip in Hilversum. Wij werken in een enthousiast vast team. Materna staat voor moeder schap en dat is waar het om draait in de verloskunde! Hierin zullen wij uiteraard de vader niet vergeten! Wij vinden het belangrijk om complete zorg aan te bieden, dus inclusief echo's en volop informatie op schrift zodat u die altijd nog eens na kunt lezen en goed geïnformeerd aan het avontuur van kinderen krijgen begint.Wij zijn alle vier echoscopisten, dus wij kunnen bij twijfel direct een echo bij u verrichten. U weet direct waar u aan toe bent!"
Adres: Simon Stevinweg 66A, 1222 ST Hilversum
Telefoonnummer: 0356473974
Stad: Hilversum
Route: Simon Stevinweg 66A
Postcode: 1222 ST


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Szkola Rodzenia w Hilversum Baby Boom Szkola Rodzenia w Hilversum Baby Boom 3 km Witam serdecznie. Jest to Szkoła Rodzenia dla Polskich rodzin oczekujacych maleństwa....
Recensies
Geweldig begeleidt door Materna tijdens mijn eerste zwangerschap. Omdat ik was verhuisd van Amsterdam naar Hilversum leek het me leuk om deel te nemen aan de Centering Pregnancy sessies die materna aanbiedt. Zo kon ik zowel leuke meiden ontmoeten als extra veel leren door de gezamenlijke vragen die werden gesteld. Echt een hele grote aanrader om deel te nemen aan de CP. Daar heb ik zoveel geleerd doordat anderen vragen stelden die ik zelf niet had bedacht maar ook doordat ongemakken werden uitgesproken die je zelf misschien niet zo uitspreekt. Veel geleerd en veel gelachen. De kraamzorg was verbaasd hoeveel ik al wist tijdens de eerste week na de geboorte van ons kleintje. Daarnaast ook een positief gevoel over de verloskundigen die daar werken. Annemarieke was de host van de CP sessies maar ook de andere verloskundigen tijdens checkups waren vriendelijk en duidelijk.
Erg positieve ervaring met Materna, zowel de verloskundigenpraktijk als de kraamzorg. Het is een kundig team, en ivm complicaties tijdens de zwangerschap werden we snel geholpen en gerust gesteld. Ook later namen ze zelf contact op hoe het ging, zeer klantvriendelijk. Kraamzorg ook zeer goed bevallen, Jolanda is echt fantastisch.
Hele fijne praktijk. Alle dames zijn echte toppers. En door de goede begeleiding van Maaike en Aya hebben we thuis kunnen bevallen van onze lieve zoon. Ook de kraamverzorgende Bianca is echt een topper en heeft ons ontzettend geholpen, en ons in een bubbel laten leven in onze kraamweek! Onwijs bedankt!
Stuk voor stuk hartelijke vrouwen die hun vak en jouw situatie goed begrijpen en begeleiden. Ik heb hier ook Centering Pregnancy gevolgd, ook dat is zeker een aanrader. Erg fijne praktijk, je voelt je gelijk op je gemak.
Onzettend tevreden over deze verloskundigenpraktijk. Iedereen doet altijd zijn best om je zo goed mogelijk te helpen en ze staan altijd voor je klaar. Nu gaan wij eerst genieten van ons eerste kindje. Mocht er in de toekomst een 2de komen zou ik zeker weer kiezen voor materna!
Het team van materna heeft ons onwijs goed begeleid in de gehele zwangerschappen en erna. ik vond de controles die we hadden een fijne ervaring en kreeg ook duidelijk te horen wat hun adviezen waren. de sfeer op de praktijk is erg fijn waardoor het erg leuk was om langs te gaan! Zeker aan te raden !
Vriendelijke mensen erg begripvol voor persoonlijke keuzes. Prettig in omgang. En als je vragen hebt staan ze je altijd te woord. Fijne zwangerschap gehad bij ze 3 om precies te zijn.
Ik raad Materna zeker aan. Erg goede verloskundigen. Goede begeleiding zowel voor als tijdens de bevalling. En mogelijkheden in extra informatie avonden.
Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de service en kundigheid van de dames van Materna Verloskundigen. Fijne informele sfeer op de praktijk. Van begin tot eind fijne begeleiding gehad met op elke vraag een duidelijk antwoord en of advies!
Onze ervaring met Materna was heel goed. Materna is een fijne, warme en deskundige praktijk. Zowel de verloskundigen als assistentes zijn hele fijne en enthousiaste mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid