facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Luna

Verloskundigenpraktijk Luna

Info

Verloskundigenpraktijk Gemeente Dongen, Rijen e.o.

Geschiedenis

Verloskundigenpraktijk Gemeente Dongen, Rijen e.o.



"Voor al jouw verloskundige zorg in Dongen, Rijen e.o!De verloskundige waar je je thuis voelt. Vanaf de kinderwens tot en met de eerste tijd na de geboorte van jullie kind staan wij 24/7 voor jullie klaar.Sinds jaar en dag de vertrouwde praktijk van Dongen en Rijen. "We voelen ons gehoord en serieus genomen". "Geen vraag is te gek". "Enthousiast en professioneel, jullie zijn een topteam". Dat zijn vaak reacties die we te horen krijgen van onze cliënten.Echo's op onze eigen locatie.In de ziekenhuizen in Tilburg en Breda zijn we een graag geziene praktijk met korte lijnen naar de gynaecoloog en een jarenlange fijne samenwerking. Met onze ruime werkervaring zorgen wij voor veilige zorg voor jullie en jullie baby."
Adres: Kloosterpad 13E, 5104 JT Dongen
Telefoonnummer: 0162-312834
Stad: Dongen
Route: Kloosterpad 13E
Postcode: 5104 JT


Recensies
Ik ben super tevreden over de zorg van Luna. Persoonlijke, professionele begeleiding waarbij echt rekening wordt gehouden met je persoonlijke situatie. Er is altijd tijd genoeg, een afspraak voelde nooit gehaast. Ook bij vragen tussendoor helpen de assistenten je heel fijn en zorgen dat je linksom of rechtsom dan antwoord krijgt. Mijn bevalling was ook echt een hele fijne ervaring en hoe dat loopt kun je grotendeels niet kiezen, maar mede door de begeleiding van Celeste was dit een droombevalling. Ik ben iedereen van Luna enorm dankbaar!
Super fijne, betrokken Verloskundigepraktijk! Vanaf het begin af aan met open armen ontvangen. Helaas met beide zwangerschappen medisch geworden, waardoor we werden overgedragen aan het ziekenhuis. Ondanks dat konden we altijd met onze vragen bij hun terecht.
Wij zijn super goed geholpen tijdens de zwangerschap. Ze weten wie je bent en leggen alles goed uit! Celeste en Ilse hebben mij erg fijn door de weeën heen gesleept en dat had ik nodig! Uiteindelijk zijn we naar het ziekenhuis gegaan en hebben de dames alles super netjes overgedragen en ook in het ziekenhuis nog goed voor mij gezorgd! Wij kijken hier erg prettig op terug.
Het was een fijne tijd met Luna, net als bij mijn eerste zwangerschap en nu ook met mijn tweede zwangerschap. Iedereen is super lief en staat altijd klaar voor vragen. Echt een aanrader voor een goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik ben super tevreden met iedereen
Wat een fijne ervaring met Verloskundigepraktijk Luna. De gehele zwangerschap hebben wij goede ondersteuning mogen ontvangen, wanneer nodig werd er contact gelegd vanuit de verloskundigen, bij vragen kregen we een duidelijke uitleg en vooral het warme contact vonden we erg prettig. De bevalling inmiddels achter de rug en wat kunnen we hier goed op terug kijken, ook hierin zijn we zo fijn en goed bijgestaan. Zo waardevol bij deze bijzondere gebeurtenis!
Mijn/ onze ervaring bij verloskundige praktijk Luna is heel erg fijn/ positief geweest. Ik ben nooit met vragen of onduidelijkheden blijven zitten tijdens de zwangerschap. De thuis bevalling was voor mij de eerste keer, maar omdat mijn vorige bevalling bij Luna ook zo vlot en probleemloos is verlopen wilde ik het heel graag thuis proberen. Achteraf een hele goede keuze voor mij. De bevalling werd gedaan door de verloskundige en student in opleiding. Alles werd dus dubbel gecontroleerd en de student Leila heeft eigenlijk bijna de hele bevalling zelf gedaan. Ook deze ervaring was heel erg positief voor mijn partner en ik. Zowel zwangerschap als bevalling probleemloos doorlopen. Super bedankt voor alle goede zorgen en ook de nazorg na de bevalling. Super team bij Luna! Groeten, Neeltje en Arthur
Net als bij mijn eerste zwangerschap ben ik heel tevreden met alle hulp die ik heb gehad van de verloskundigen van Luna. Ik kijk terug op twee hele fijne zwangerschappen en bevallingen, ook dankzij hun betrokkenheid.
Wij hebben gedurende de zwangerschap en de bevalling hele goede begeleiding gehad en zijn dan ook blij dat we voor Luna hebben gekozen!
Heel professioneel en persoonlijk betrokken. Lieve, fijne begeleiding gedurende het hele proces. Nette overdracht naar het ziekenhuis ook. Ook vorig jaar met miskraam heel fijne nodige! support mogen ontvangen van Luna Bedankt voor alles!
Heel fijn en leuk team! Goed begeleid tijdens de zwangerschap en echt super goed begeleid tijdens de bevalling! De zorg en aandacht na de heftige bevalling hebben wij als heel prettig ervaren. Het is haast jammer dat het hele traject is afgesloten nu, voelt als het einde van een bijzondere tijd. We zeggen nu van niet, maar mócht er een 3e komen dan zouden we graag weer door Luna begeleid worden. Ook zouden we het iedereen in de buurt aanraden! Nogmaals bedankt Luna!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid