facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Katwijk

Verloskundigenpraktijk Katwijk

Info

Verloskundige zorg in Katwijk. We bieden professionele verloskundige zorg in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij we aan jullie wensen willen voldoen.

Geschiedenis

Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie, belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig.

Naast alle medische zaken hebben wij aandacht voor de emotionele kant van een zwangerschap en geven we advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Bij Verloskundigenpraktijk Katwijk kun je rekenen op deskundige begeleiding, aandacht en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je straks met een prettig en trots gevoel terugkijkt op je zwangerschap en bevalling, met een gezonde moeder en baby als eindresultaat!

Vanaf het begin van je zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na de bevalling ben je bij ons dan ook van harte welkom.

Op onze website staat veel informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd en ook over het hebben van een kinderwens. We hopen je bij ons op de praktijk te zien!

Adres: Cleijn Duinplein 14, 2224 AX Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714072933
Stad: Katwijk
Route: Cleijn Duinplein 14
Postcode: 2224 AX


Recensies
Hele leuke meiden! Ze nemen altijd te tijd voor je. Zelf ben ik begeleid door Marloes echt een topper! Verloskundigepraktijk Katwijk is zeker een aanrader!
Slechte voorlichting, veel verschillende mensen gesproken en gezien, meestal niet meegaand. Lijkt net als of ze het deel van het werk, naast de baby, niet meer leuk vinden. Redelijk slechte na zorg, ligt eraan wie er langs komt.
Leuke meiden, super begeleiding gehad. Bedankt!!
Bevalt me prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid