facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Jy&Ik

Verloskundigenpraktijk Jy&Ik

Info

Welkom op de facebook van Verloskundigenpraktijk Jy en ik

Geschiedenis

Verloskundigenpraktijk Jy en ik is een verloskundigenpraktijk in Hoogvliet, vlakbij Rotterdam en bestaat uit vier verloskundigen. Door met vier verloskundigen te werken kunnen wij u een persoonlijke begeleiding bieden en zijn we in de mogelijkheid om een goede vertrouwensband met u op te bouwen.
Zo kunnen wij u op een van de mooiste momenten van uw leven, de geboorte van uw kindje, een optimale begeleiding bieden.

Woont u in Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Pernis of Spijkenisse, dan bent u van harte welkom in onze praktijk.

Het telefonisch spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 12.00-14.00 uur.

Voor SPOEDgevallen en bevallingen kunt u ons 24 uur bereiken op
06 14 33 94 94.

Voor vragen kunt u ons ook altijd emailen naar [email protected]. U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van ons.

Het adres van de praktijk is:

Verloskundigenpraktijk Jy en ik
Achterweg 2f
3191 VA te Hoogvliet

Er is spreekuur in de ochtend, middag en avond!



"Jij & Ik Verloskunde staat al ruim 15 jaar bekend als dé vertrouwde start voor toekomstige ouders en kind in Rotterdam Hoogvliet en omgeving. Onze verloskundigen zijn ervaren professionals die met liefde en passie zorg leveren rondom de zwangerschap en bevalling.Jij en Ik Verloskunde staat voor persoonlijke begeleiding waarbij de wensen en behoeften van de toekomstige ouders centraal staan. Wij nemen altijd de tijd om een vertrouwensband met jou op te bouwen. Wij geloven dat een persoonlijke band altijd ten goede komt van de zwangerschap en de uiteindelijke bevalling.Onze verloskundigen vinden het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar kleine en grote vragen."
Adres: achterweg 2F, 3191 VA Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 0031614339494
Stad: Hoogvliet
Route: achterweg 2F
Postcode: 3191 VA



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Spijkenisse, Verloskundig centrum Amara, Zwangerschapsmail
Recensies
Super fijne ervaring gehad tijdens mijn eerste zwangerschap. Najat, Eva en Valerie dank voor jullie goede zorgen tijdens mijn zwangerschap en tijdens de bevalling. Ook de dames van de kraamzorg Misha en Dorina waren heel lief en betrokken. Mijn complimenten. Wij kregen de juiste zorg op maat, want er werd goed naar onze wensen geluisterd en rekening met ons gehouden. Ik heb deze praktijk als zeer prettig ervaren.
Wij hebben deze praktijk ervaren als zeer kundig, lief en zorgzaam. De dames waren persoonlijk betrokken waardoor je je erg op je gemak voelt. Ze bieden groepsbijeenkomsten aan waar je gebruik van kunt maken en je ontzettend veel extra informatie krijgt wat echt heel waardevol is, zeker voor een 1e kindje. Najat heeft ons begeleidt met de bevalling, wij waren daar zeer blij mee. Ze wist namelijk precies hoe ze moest omgaan met ons en zei de juiste dingen, ze straalde positiviteit en rust uit. Hierdoor is de bevalling heel goed verlopen en hebben wij onze kleine man snel in onze armen mogen sluiten.
Alweer meer dan 16 jaar geleden ontmoette ik Najat. Net zwanger, net verhuisd en wat een warm welkom heb ik toen gevoeld. Zoonlief kwam na lange uren van weeën, maar Najat wist precies wanneer ze er moest zijn. Mijn dochter lag in sluitligging en door mijn vertrouwen in Najat ben ik gewoon bevallen. Zo bijzonder! Mooi, aandachtig en warm mens!
Super lieve verloskundigen stuk voor stuk net zoals de kraamzorg van jij en ik. Tijdens de zwangerschap, bevallig en na de zwangerschap zijn ze erg betrokken geweest wat een super fijn gevoel heeft gegeven aan ons. Ontzettend fijne begeleiding en begripvol wat ons heel erg geholpen heeft zeker omdat het ons eerste kindje was.
Goed ontvangen door de verloskundigen van Jij en Ik Praktijk. Professioneel advies ontvangen. De afspraken waren duidelijk en ook waren de termijngesprekken als zeer positief ontvangen. Begeleiding van thuis naar het ziekenhuis waren duidelijk en de Begeleiding in het ziekenhuis is als zeer positief ervaren. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Hele fijne verloskunde praktijk, altijd heel fijn geholpen en begeleid. Ik voelde me begrepen en gesteund tijdens de zwangerschap wat heel fijn is. Kortom toppers zijn het!
Wat een fijne praktijk is dit!! Ze bieden een fijn luisterend oor, denken met je mee, zijn geduldig. Ook zijn ze er voor de partner en voor je andere kind, wat ervoor zorgt dat je je erg prettig voelt op de praktijk! Ik kan deze praktijk zeker aanraden!!!
De allerliefste verloskundigen! Een praktijk die echt persoonlijk is, je bent geen nummertje maar echt een mens. Niet alleen voor moeder, want ook voor papa staan ze klaar! Wij hebben 4 kindjes mogen krijgen onder begeleiding van Najat en collega's, bij de eerste 2 werd ik overgenomen door de gynaecoloog jammer genoeg. Bij de tweede ging het echter zo goed dat ik uiteindelijk toch om mijn gewenste thuisbevalling heb gevraagd, ondanks dat ik al toch 37 weken was deed de praktijk totaal niet moeilijk en nam mij zonder moeite weer over terwijl het ziekenhuis zei dat dit waarschijnlijk niet meer ging omdat ik al "zo ver" was. Zo ook bij de derde en vierde super goed geholpen, begeleidt en bijgestaan, en zo drie keer een mooie thuis bevalling mogen hebben door de verloskundigen van Jy & ik. Hier komen er geen kinderen meer bij, maar mocht ik ooit weer een verloskundige nodig hebben, dan staat Najat op nr.1. Ik kan dan ook niets anders dan Najat en collega's aanbevelen bij anderen!!
2 zwangerschappen gehad in 1,5 jaar tijd. Wat een fijne praktijk is dit. Alle meiden hebben hart voor hun werk en nemen altijd alle tijd voor je. Ik ben 2 keer met volste vertrouwen mijn bevalling in gegaan. Ook heel fijn dat de kraamhulp er ook bij zit. Dit houdt de lijntjes kort en het contact erg persoonlijk.
Het duurde acht jaar voordat ik zwanger raakte. En dan wil je de beste zorg. Die kreeg ik bij Najat van Jij & Ik Verloskunde. Ik kwam zowel bij mijn eerste als tweede zwangerschap vanuit Antwerpen naar Hoogvliet voor de controles. Dat zegt al genoeg. Najat heeft altijd voor mij klaargestaan met de meest liefdevolle en professionele zorg. Zowel tijdens de zwangerschap als daarna. Als zwangere vrouw wil je onbezorgd kunnen genieten van je bolle buik. En Najat en de andere dames bij Jij & Ik verloskunde zorgen hiervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid