facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Info

Ervaren, goed-georganiseerde Verloskundigenpraktijk in hartje Heerenveen!

Geschiedenis

Gezellige, goed georganiseerde verloskundigenpraktijk in hartje Heerenveen. Professionaliteit en kwaliteit van zorg staan bij ons voorop! Centraal gelegen praktijkpand met goede gratis parkeergelegenheid in het centrum van Heerenveen. Daarnaast spreekuren in De Greiden en Skoatterwâld! Twee avondspreekuren in de week en mooie echo-faciliteiten aanwezig.



"Op onze website vind je informatie over onze praktijk en zaken rondom zwangerschap, bevalling en kraambed. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor verloskundige zorg. Wij werken met vier verloskundigen en je zult ons afwisselend tegenkomen. Je zult ons goed leren kennen. Dit vinden wij erg belangrijk, want een persoonlijke benadering, kwaliteit van zorg en betrokkenheid staan bij ons voorop!"
Adres: A. Kuyperstraat 10, 8442 DB Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-623843
Stad: Heerenveen
Route: A. Kuyperstraat 10
Postcode: 8442 DB



op zoek naar gerelateerd: Badbevalling Heerenveen, Schoterpoort Verloskunde, Zwangerschapsyoga Heerenveen, ZwangerFit Heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2 Handen Op 1 Buik Friesland 2 Handen Op 1 Buik Friesland 2 km Een cursus waar de focus ligt op de zwangere zonder partner. In contact komen met met...
Doula Marije Doula Marije 2 km Samen met een groepje vrouwen heb ik een heerlijke re-TREAT-je dag mogen ervaren bij ...
Schoterpoort Verloskunde en Echografie Schoterpoort Verloskunde en Echografie 2 km Lieve rustige medewerkers, geven duidelijke uitleg en denken mee.
Recensies
Super goed geholpen, zeer bekwaam en professioneel team maar wel met een persoonlijke aanpak. Toen ik binnenkwam voelde ik mij meteen op mijn gemak door de fijne sfeer. Ik raad deze verloskundigenpraktijk zeker aan!
Ik heb de begeleiding zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling als heel prettig ervaren. De verloskundigen bij deze praktijk hebben stuk voor stuk een warm hart, zijn kundig en denken altijd met je mee zonder daarbij in te leveren op jouw gezondheid of die van het kindje. Ik kijk met een goed gevoel terug op de begeleiding en mijn bevalling. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen.
Zwanger? Dan ben je hier in goede handen. Lieve verloskundigen en perfecte begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid