facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk de Parel

Verloskundigenpraktijk de Parel

Info

Verloskundigenpraktijk de Parel biedt vakkundige en persoonlijke zorg in Assen en omstreken met een vaste verloskundige voor iedere zwangere!

Geschiedenis

Vakkundige en persoonlijke zorg in Assen en omstreken!

Judith de Vos en Yvanka Bron staan als verloskundigen van de Parel voor persoonlijke zorg waarbij de wensen van de zwangere en haar partner centraal staan.

Een aantal speerpunten:
- vaste verloskundige, vertrouwd gezicht
- eigen echoapparaat
- continue begeleiding bij de bevalling
- eigen lactatiekundige
- eigen zwangerschapscursus
- goede samenwerking met de gynaecologen
van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

BIG registratie:
Judith de Vos 19914323303
Yvanka Bron 09912462903



"Verloskundigenpraktijk de Parel staat voor vakkundige, persoonlijke zorg rondom zwangerschap en geboorte in Assen e.o."
Adres: Hoekbree 1D, 9403 GR Assen
Telefoonnummer: 0625138561
Stad: Assen
Route: Hoekbree 1D
Postcode: 9403 GR



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Assen, Verloskundige Gieten, Aiber Assen, Geboortecentrum Assen, Bianca verloskundige, Verloskundig Centrum, Verloskundige Assen Kloosterveen, De Parel Bunschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aiber Verloskundigen Assen Aiber Verloskundigen Assen 3 km Ervaren leuk team verloskundigen die weten wat ze doen en waar ze over praten. Wij ha...
Kraamafdeling WZA Kraamafdeling WZA 4 km Mijn zoon van 12 is hier opgenomen geweest voor een knie operatie. Tot aan de operati...
Verloskundig Centrum Assen e.o. Verloskundig Centrum Assen e.o. 5 km Via deze weg nogmaals bedankt voor jullie hulp tijdens de zwangerschap en natuurlijk ...
Kraamzorg Wilma Assen Kraamzorg Wilma Assen 5 km Kraamzorg op maat Persoonlijk & deskundig
Recensies
Heel tevreden geweest met de begeleiding in mijn zwangerschap. Door de kleinschaligheid weten ze van elkaar wat er speelt waardoor de communicatie heel prettig verloopt. Ze zijn betrokken, hebben aandacht voor je, nemen de tijd en denken goed met je mee. Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik zeker weer terug!
Zeer tevreden over de begeleiding van onze zwangerschap. Wat een fijne praktijk is dit! Meelevend, betrokken en altijd een luisterend oor. Jij en je partner worden hier echt gehoord en alles gaat naar jouw wensen. Ook de bevalling en de nazorg kijken we goed op terug. Ga zo door dames! Hier een zeer tevreden gezinnetje.
Persoonlijke aandacht, vakkundig, passie voor het werk, ouders en kind staat centraal, volgend waar mogelijk en doorslaggevend ; leidend waar nodig, oprechte betrokkenheid, professioneel, liefdevol, meedenkend, aanmoedigend en positief. Dit hebben wij de afgelopen 9 maanden ervaren bij De Parel Yvanka, Bianca en Judith geven je vertrouwen, het gevoel en de juiste handvatten om het gehele proces van de zwangerschap en de bevalling volwaardig te doorstaan. Wij kijken terug op een hele fijne zwangerschap en bevalling dankzij de begeleiding van Yvanka en Bianca.
Wat een fijne mensen werken er bij de Parel. Enthousiast, betrokken en vakkundig! Tijdens mijn thuisbevalling was Ivanka bij me. Ze gaf mij de regie en was er voor me als ik er om vroeg.
Ik zocht voor onze tweede zwangerschap en kleine en persoonlijke verloskundige praktijk. Mijn vriendin als mijn zusje hadden goede ervaringen met de Parel, en mijn eerste contact met hun was direct zeer prettig. Omdat deze zwangerschap niet vanzelf sprekend goed zou gaan, was het voor mij best spannend. Yvanka als Judith hebben ons direct goed ontvangen, waardoor ik mij kwetsbaar kon opstellen. Alle controles altijd zeer goed en prettig ervaren. Tijdens de bevalling was Judith aanwezig bij ons in het ziekenhuis, zij heeft mij zo gerust gesteld dat ik ontzettend blij en dankbaar ben dat ze er was! Ik kon door haar mij enigzins ontspannen en kreeg ik meer vertrouwen in de gehele bevalling. Yvanka en Judith zijn twee professionele dames met een passie voor hun vak. Bedankt dames voor jullie zorg, tijd, aandacht en zelfs een beetje liefde!
Fijne en goede praktijk. Jouw wensen staan echt centraal bij de Parel! De medewerkers zijn vakkundig en erg prettig in de omgang. Ik heb een fijne tijd en bevalling gehad mede dankzij hen! Zeker aan te raden in deze regio.
Tijdens onze beide zwangerschappen goede zorg mogen ontvangen! Judith en Yvanka zijn zeer betrokken en denken goed mee. Onze eerste hebben we thuis in bad mogen verwelkomen. De tweede lag helaas in stuit en wilde ook niet draaien. Ik ben toen over gedragen aan het ziekenhuis. In deze periode stond De Parel ook voor ons klaar om mee te denken. Dit hebben we als heel prettig ervaren ! Wij vinden De Parel een vooruitstrevende praktijk die mee gaat met zijn tijd.
Wij hebben hele fijne ervaring met de parel! Tijdens de zwangerschap heel erg op mijn gemak gevoeld, er wordt goed met je meegedacht! Kundige en lieve vrouwen! Tijdens de thuisbevalling heb ik mij heel zelfverzekerd gevoeld door de goede en positieve begeleiding! Wij bevelen de parel aan iedereen aan en komen zeker terug mocht de situatie zich weer voordoen!
Wij zijn aan het einde van mijn zwangerschap overgestapt naar De Parel, omdat de eerdere praktijk niet goed voelde. Het was helemaal geen probleem en Judith en Yvanka hebben ons heel goed opgevangen. Tijdens de intake waren ze goed op de hoogte van mijn dossier. Het persoonlijke contact en de interesse die zij tonen zijn zeer prettig. Ik ben erg blij dat Judith tijdens de bevalling aanwezig was, ik heb enorm veel steun aan haar gehad. In de kraamweek kwamen Judith en Yvanka afwisselend regelmatig langs. Ze gaven ons goede adviezen en toonden oprecht belangstelling. Mocht er ooit nog een kindje komen, dan hoeven we er niet over na te denken welke verloskundige ons dan moet begeleiden!
Bedankt voor alle goede zorg begeleiding en duidelijkheid tijdens onze zwangerschap en natuurlijk de zorg erna. Wij zijn zeker tevreden en kijken met een glimlach terug naar deze periode !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid