facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk de Kuip

Verloskundigenpraktijk de Kuip

Info

Verloskundigenpraktijk de Kuip,werkzaam in Colmschate, Deventer, Epse, Gorssel, Bathmen,Holten en omgeving. locatie praktijk Gezondheidscentrum de Kuip

Geschiedenis

Welkom in de verloskundigenpraktijk De Kuip

Verloskundigenpraktijk De Kuip verleent verloskundige zorg in Deventer- Colmschate, De Vijfhoek, Epse, Gorssel en omgeving; kortom een gecombineerde dorps- en stads praktijk waar professie en persoonlijke zorg voorop staan.

Bij Verloskundigenpraktijk De Kuip werken vier verloskundigen en twee praktijkassistentes.

Het spreekuur is van maandag t/m vrijdag, volgens afspraak.

De praktijk bevindt zich in gezondheidscentrum De Kuip. Hier vindt u onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Het voordeel van een gezondheidscentrum is dat er kortere verbindingslijnen zijn voor eventuele verwijzingen naar bijvoorbeeld de huisarts en fysiotherapeut.

Op onze internet pagina: www.dekuip.nu vind u meer informatie over de praktijk, zwangerschap, de bevalling en het kraambed .Voor aanvullende informatie kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht! Wilt u een afspraak maken voor een eerste zwangerschapscontrole of voor een oriënterend gesprek, neemt u dan gerust contact met ons op.
Dit kan telefonisch, of doormiddel aanmelding op website: www.dekuip.nu

Adres: Holterweg 108 d, 7429 AH Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570-799050
Stad: Colmschate
Route: Holterweg 108 d
Postcode: 7429 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:00
Dinsdag: 08:30 - 16:00
Woensdag: 08:30 - 16:00
Donderdag: 08:30 - 16:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00
Zaterdag: 00:00 - 23:45
Zondag: 00:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Caseload verloskundige Deventer, Kermis De Kuip Deventer, Verloskundige Gorssel
Recensies
Afgelopen mei mochten wij ons eerste kindje verwelkomen. Gedurende de zwangerschap zijn we op een prettige en professionele wijze begeleid door verschillende verloskundigen en hun assistenten. Ze geven allen goede adviezen en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over verschillende onderwerpen. Gemoedelijke sfeer en we voelden ons serieus genomen. Ze hebben korte lijntjes met andere disciplines en bereiden zich allen goed voor op hun spreekuur. Wij hopen in de toekomst nog eens begeleid te worden door de medewerkers van deze fijne praktijk!
Fijne praktijk met kundige dames, zowel de verloskundigen als de assistentes. Heb me erg welkom gevoeld en werd serieus genomen. Er wordt goed meegedacht en er is ook ruimte voor humor. Bij twijfel goed bereikbaar. Prachtige bevalling gehad. Vol vertrouwen en in alles rust onder begeleiding van 2 toppers.
Afgelopen februari ons eerste kindje mogen verwelkomen. Een ontzettend mooie reis waarbij wij door de deskundigen van de Kuip bij de hand zijn genomen, vanaf het begin tot het einde ontzettend goed geholpen zijn. Voor iedereen die in Deventer of omgeving woonachtig is en de keuze voor verloskundigen nog niet heeft gemaakt, bij Verloskundigenpraktijk De Kuip ben je meer dan op het juiste adres. Enkel en alleen maar warme herinneren, het hele team bedankt namens ons beiden. Mariëlle Denkers Crombach & Bas Denkers Trotse ouders van Dion
Super fijne verloskundige praktijk! Iedereen is altijd super vriendelijk, altijd de juiste begeleiding en uitleg gekregen. Ik werd altijd goed serieus genomen en ook einde van mijn zwangerschap goed begeleid. Zeker aanrader om naartoe te gaan!
Fijne praktijk waar je serieus wordt genomen en zelf mee mag denken. Ik heb daardoor heel bewust zelf keuzes kunnen maken waar ik zelf achter stond en mij gesteund voelde door de verloskundigen. Ook bij miskramen is er fijne nazorg.
Ontzettend fijne verloskundigenpraktijk. Het team is erg betrokken, je krijgt meteen het gevoel dat je in goede handen bent. Je kan ze alles vragen, denken met je mee en komen met handige adviezen tijdens je zwangerschap. Ook na de zwangerschap staan ze voor klaar en blijven ze erg betrokken! Kortom was mijn ervaring super!
Zelf een erg prettige zwangerschap en bevalling gehad onder begeleiding van verloskundige praktijk De Kuip. Zowel assistentes als verloskundigen zijn erg betrokken en professioneel. Laagdrempelig te benaderen voor vragen en denken graag mee voor een zo passend mogelijk verloop. Voor een volgende mogelijk volgende keer zou ik zeker weer voor deze praktijk kiezen.
Betrokken en kundig team, waarin veel persoonlijke aandacht is. Aanwezigheid van het echo apparaat is ook ideaal, hierdoor hoef je niet telkens naar een ander echo centrum.
Fijne verloskundigenpraktijk met eigen echo apparaat wat erg prettig is. Betrokken, klantvriendelijke en ervaren medewerkers, dus zeker een aanrader.
Fijne praktijk, met kundig personeel. Begin tot het eind goed begeleid. Tijdens je afspraken krijg je de kans om alle medewerkers te leren kennen. Fijn om in zo'n goede sfeer geholpen te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid