facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf

Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf

Info

De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf begeleiden mensen met een kinderwens, tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Geschiedenis

De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf staan voor een persoonlijke en professionele begeleiding van de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ook kunt u bij ons terecht als u een kinderwens heeft.
Tijdens de zwangerschap komt u regelmatig bij ons op de praktijk om de groei en ontwikkeling van jullie kindje en je eigen gezondheid en bloeddruk te beoordelen. Voor een aantal echo's kan je bij ons terecht, zo is er de echo om de uitgerekende datum te bepalen, groeiecho's doen wij op indicatie en bij 36 weken krijg je bij ons de liggingsecho. Pretecho's kan je (tegen vergoeding) bij ons laten maken.
Bevallen kan je met ons thuis of poliklinisch in het ziekenhuis en gedurende het kraambed komen wij een aantal keren bij jullie thuis om de gezondheid van jou en jullie kindje te controleren.

Adres: De Warren 1, 9203 HT Drachten
Telefoonnummer: 0512-515570
Stad: Drachten
Route: De Warren 1
Postcode: 9203 HT



op zoek naar gerelateerd: Sietske verloskundige, Afdeling Verloskunde, Pretecho Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Wolkom Verloskundigenpraktijk Wolkom 1 km Mijn vrouw en ik waren erg tevreden over deze praktijk! Aardig personeel, veel inform...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid