facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk De 9 Maanden

Verloskundigenpraktijk De 9 Maanden

Info

Verloskundigenpraktijk De 9 Maanden. De leukste verloskundigenpraktijk van Harderwijk, Hierden, Ermelo en omstreken. Tweede spreekuur locatie in Hierden.

Geschiedenis

Sinds februari 2010 werken wij, Ellen Willemsen en Circe Ouwerkerk, met hart en ziel in onze professionele, persoonlijke, kleinschalige verloskundigepraktijk. Per 1 januari 2016 is Merel Buijs aan ons team toegevoegd als mede-eigenaar van onze verloskundigenpraktijk.
We begeleiden aanstaande ouders vanaf het eerste begin van een wens tot zwangerschap tot aan de wieg. Het heeft al tot veel gezonde kindjes en tevreden ouders geleid.
Sinds oktober 2012 maken wij ook zelf echo's en per november 2012 breiden wij onze praktijkruimte uit met een 2e spreekkamer.
Dit bereikten wij in afgelopen jaren en daar zijn we trots op.



"Wij zijn een verloskundigenpraktijk met breed aanbod van zorg zoals kinderwens consulten. Echo's vroeg in de zwangerschap, geslachtsbepalingen, 13 en 20 weken echo, groeiecho's. Zwangerschapscontroles, voorbereiding op de baring, thuis bevalling of in het geboortezorghuis. Kraamzorg en kraambed controles. Anticonceptieconsulten. En zo is de cirkel weer rond."
Adres: Boerhaavelaan 96, 3843 AP Harderwijk
Telefoonnummer: 0610522410
Stad: Harderwijk
Route: Boerhaavelaan 96
Postcode: 3843 AP



op zoek naar gerelateerd: Vrouwencentrum Harderwijk, Zwangerschapsyoga Harderwijk, Zwangerschapscursus Harderwijk, Kraamzorg Putten, Zwangerschapscursus nunspeet, Kraamzorg De 9 maanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorggroep Noordwest-Veluwe Zorggroep Noordwest-Veluwe 1 km Facebookpagina van de Zorggroep. Met én voor elkaar! Deel hier wat je wilt delen met ...
PraktijkMani PraktijkMani 2 km Mijn dochter heeft zeer zware dyslexie en daar ook een praktische behandeling voor on...
Recensies
Kleinschalige verloskundigenpraktijk. Allemaal erg vriendelijk. Ook aan de telefoon altijd behulpzaam. Zou De9Maanden van harte aanraden.
Voor de tweede keer zorg gehad bij de 9 maanden. Ik kan niets anders dan positief praten!
Verloskundigenpraktijk de 9 maanden zal ik aan iedereen aanraden. Ik ben bij hun geweest voor 4 zwangerschappen waarvan 1 een miskraam. Tijdens mijn zwangerschappen en de miskraam hebben ze mij goed geholpen, geïnformeerd en het gevoel gegeven dat ik voor alles bij hun terecht kon. Ze nemen de tijd voor je. En nemen je onzekerheden weg. Ik ben jullie enorm dankbaar wat jullie voor ons hebben betekent in de afgelopen jaren! Lieve meiden ga zo door! Jullie zijn top! Dikke kus Marrit
Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap. Fijne praktijk met kundige en lieve dames.
Super fijne praktijk met goeie begeleiding en super lieve dames! Hier onder controle geweest tijdens mijn 3 zwangerschappen van onze 3 dochters. Helaas maar 1 bevalling in het geboortehuis samen met Ellen gedaan! De andere 2 moesten in het ziekenhuis. Maar evengoed de hele zwangerschap goeie begeleiding gehad. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden !!
De dames van de verloskundigepraktijk hebben mij tijdens zwangerschap enorm goed geholpen. Ze hebben me altijd op mijn gemak gesteld, hebben naar mij geluisterd en hebben met mij meegedacht. Super lieve dames !
Ik zou iedereen aanraden om naar de 9 maanden te gaan. Geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. De dames van de 9 maanden zijn heel begripvol en sluiten precies aan bij je wensen en behoeften. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zwangerschap en daarna voorspoedig verloopt.
Zeer fijne praktijk. Wat ik prettig vind is dat ze met ze 3e soms 4e werken dat je niet veel verschillende gezichten ziet, en daarom eerder op je plek en vertrouwd bent. Ook tijdens de bevalling zeer fijne professionele hulp gehad wat mij goed door de bevalling heen geholpen heeft.
Een erg fijne praktijk waar we graag bij een andere zwangerschap naar toe willen. Zelf wonen we in zeewolde en zijn we elke keer op en neer gereden naar Harderwijk. Dit was het zeker waard. We werden erg serieus genomen en alle vragen die we hadden werden duidelijk en goed beantwoord. Er werd altijd goed gecommuniceerd en er werd altijd rekening gehouden met de dagen waarbij wij beide naar de praktijk konden komen. Ook heeft mijn vrouw autisme wat soms communiceren lastig maakt en waarbij ze veel duidelijkheid nodig heeft. Na het aangeven hiervan werd hier goed op ingespeeld! We zouden deze praktijk aan iedereen aanraden!
Opzoek naar een positief, enthousiast, betrokken maar bovenal en professionele verloskundige praktijk dan zit je bij de 9 maanden goed. Twijfel niet want deze kleine praktijk zorgt ervoor je met drie fantastische verloskundige een persoonlijke band krijgt en geen nummertje bent. Wij hebben de zwangerschap, controles en bevalling als zeer prettig ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid