facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Catharina Schrader in Dokkum e.o.

Verloskundigenpraktijk Catharina Schrader in Dokkum e.o.

Info

Kwalitatief hoogstaande zorg in combinatie met tijd en aandacht voor jou en je partner staan bij ons bovenaan. We houden rekening met jullie persoonlijke wensen en proberen aan verwachtingen te voldoen. Ga voor meer info naar: www.verloskundigen-dokkum.nl

Geschiedenis

Dit kun je verwachten van onze verloskundigen:

- Betrokkenheid en hart voor de zaak
- 24 uur per dag bereik
- Ruim ingeplande spreekuren
- Mooie en huiselijke praktijkruimte in Dokkum
- Goede samenwerking met de ziekenhuizen in Leeuwarden en Drachten, kraamzorg-organisaties en andere zorgverleners
- Samenwerking met echocentrum Dokkum
- Informatieavonden over de bevalling e.d.
- Begeleiding van baarkruk- en badbevallingen
- Uitgebreide zorg in het kraambed
- Begeleiding / ondersteuning bij complicaties
- Verkoop / verhuur van borstvoedings-producten



"Onze praktijk is vernoemd naar de vroedvrouw ‘Catharina Geertruida Schrader’ die in de jaren 1693 tot 1745 in Dokkum en omgeving werkte. Zij heeft een dagboek bijgehouden over haar werkzaamheden, het zogenaamde ‘Memoryboeck van de Vrouwen’.Ze vertelt over haar werk als vroedvrouw en de moeilijke omstandigheden waaronder ze werkte. Uit haar geschriften kennen we haar als een zeer meelevende en plichtsgetrouwe vrouw die zeer begaan was met het lot van de vrouwen. Ook blijkt dat zij bijzonder veel kennis en vaardigheid had om ook moeilijke bevallingen tot een goed einde te brengen."
Adres: Birdaarderstraatweg 80C, 9101 PK Dokkum
Telefoonnummer: 0519 - 296899
ln.mukkod-negidnuksolrev@ofni
Stad: Dokkum
Route: Birdaarderstraatweg 80C
Postcode: 9101 PK


Recensies
Ontzettende leuke en betrokken praktijk! Je wordt van prille zwangerschap tot bevalling goed voorbereid en gerustgesteld! Heb echt een goede begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap ik deed aan centering pregnancy, met een super leuke groep maar ook goede en vakkundige begeleiding met de bevalling en kraamweek.
Een top team, ook de centering pregnancy avonden waren leerzaam en ontzettend gezellig. Fijne ondersteuning gehad bij m'n bevallingen.
De controles waren altijd een feestje! Er wordt goed naar je wensen geluisterd en ze doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen en stellen je gerust als je onzeker bent. Een heel fijn team!
Alleen maar positieve ervaringen! Geweldig team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid