facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Carnisselande

Verloskundigenpraktijk Carnisselande

Info

Bent u zwanger of heeft u een kinderwens? Woont u in Barendrecht, Carnisselande, Rhoon-Portland (inclusief Essendael) of Heerjansdam? Een deskundig team van verloskundigen heet u van harte welkom !

Adres: Middeldijkerplein 26, 2993 DL Barendrecht
Telefoonnummer: 0180 627459
Stad: Barendrecht
Route: Middeldijkerplein 26
Postcode: 2993 DL



op zoek naar gerelateerd: Verloskundigenpraktijk Barendrecht, ELLE Barendrecht, Verloskundige Rhoon, Verloskundige Poortugaal, Zwangerschapscursus Barendrecht, Verloskundigen Rotterdam, Kraamzorg Barendrecht, Elle verloskundigen
Recensies
Hele fijne praktijk met ervaren verloskundigen. De communicatie is zowel met mij als onderling heel goed gegaan. Geen vraag is teveel en ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Wat enorm fijn is, is dat alle echo's in de praktijk mogelijk zijn. Je hebt daardoor gelijk afstemming met de VK en je hoeft niet in spanning te wachten tot er overlegd is. Dat je de echoscopiste/VK al kent, zorgt voor een prettiger gevoel. Alle dames zijn heel positief ingesteld en slepen je echt door de bevalling heen. Er wordt gekeken naar je wensen en daar gaan ze volledig voor.
Wat een fijne verloskundigenpraktijk is dit toch! Beide zwangerschappen ben ik begeleid door de dames van Verloskundigenpraktijk Carnisselande en dat heb ik als heel prettig ervaren. Ze zijn deskundig, betrokken, vriendelijk en leggen uit wat ze doen. Zo werk je op een prettige manier naar je bevalling toe. Zelfs toen het ziekenhuis het overnam tijdens mijn tweede zwangerschap bleven ze betrokken en in contact met mij. Ik kan deze praktijk zeker aanbevelen!
Super tevreden over de dienstverlening! Deskundige en vriendelijke verloskundigen allemaal. Zeer meedenkendend en goed benaderbaar bij vragen of problemen. Sterk aan te raden!!!
Superfijne begeleiding gehad tijdens zwangerschap. Laagdrempelig bereikbaar. Niets is gek of teveel. Goede samenwerking met gynaecoloog, zodat ze toch ook de bevalling zo ver mogelijk konden begeleiden. Echt fijne ondersteuning gehad. Kortom: hele deskundige en lieve verloskundigen die zowel tijdens als na de zwangerschap laagdrempelig bereikbaar waren.
Wat een fijne praktijk en ontzettend proffesionele, lieve en zorgzame dames! Na inschrijving een telefoontje gekregen en uitleg wat de bedoeling is als je weeën hebt of als je gaat bevallen in het ziekenhuis. Na mijn bevalling in het ziekenhuis mocht ik de volgende dag naar huis. Er was direct contact met de praktijk vanuit het ziekenhuis en een paar dagen later kwamen ze langs. Laten je je verhaal doen en geven je tips/ advies. Kijken je kindje goed na en kijken ook de kraamvrouw goed na. Kwamen ook thuis de hielprik af nemen, waren mega lief voor de kleine man. Kortom een fijne en proffesionele praktijk! Meiden bedankt
Wij lopen al ongeveer 5 jaar hier en onze 4 dochter zijn onder hun hoeden begelijd en geboren. Zelfs in mijn laatste zwangerschap waarvan ik eigenlijk 80 % onder de gynaecoloog liep bleven ze naast me staan en hebben ze alles op alles gezet om me te helpen door deze zwangerschap heen. En is onze dochter Ricky gezon en wel geboren op 6 april. Onze zwangerschap was zo zwaar omdat vorig jaar onze dochter Quinty stil geboren is met 33 weken door een loslating en daarbij hebben ze me zo goed professioneel bijgestaan en zo menselijk heel veel steun en toewijding hebben ze ons gegeven. Zowel to en als nu heb 5 jaar met een fijn gevoel bij hun gelopen. Nogmaals bedankt dames. Xxx fam Haveman
Mijn ervaring met deze verloskundigenpraktijk is superpositief. Ze zijn kundig, adequaat, komen snel langs als je belt en zijn bovendien heel vriendelijk. Niets anders dan lof. Inge, Liane, Esther en Kirsten, heel erg bedankt voor jullie hulp en steun voor, tijdens en na de bevalling! Als Fay een broertje of zusje mag krijgen, dan kom ik zeker weer bij jullie!
2 zwangerschappen en 1 bevalling door deze praktijk begeleid. Top verloskundigen, naast professioneel, respectvol en kundig ook heel lief. Geen vraag is te veel, geen onzekerheid is raar. Ze staan je altijd met raad en daad bij. Echt top!
Zeer slecht. Nemen de telefoon niet op bij bevalling. Geen excuses daarna. Al een keer eerder onterecht naar ziekenhuis gestuurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid