facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk beWonder

Verloskundigenpraktijk beWonder

Info

Praktijk voor verloskunde, in de Gemeente Wierden en Twenterand.

Geschiedenis

Praktijk voor verloskunde, in de Gemeente Wierden en Twenterand.

Adres: Akeleistraat 26, 7641 CS Wierden, (Krijgerstraat 69A, Vriezenveen 7671 XX), 7641CS Wierden
Telefoonnummer: 06-39456814
Stad: Wierden
Route: Akeleistraat 26, 7641 CS Wierden, (Krijgerstraat 69A, Vriezenveen 7671 XX)
Postcode: 7641CS



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige praktijk, Verloskundige Verwacht, Verloskundigen Almelo, Verloskundige Hardenberg
Recensies
Tamara en Suzanne staan altijd klaar als je vragen/onzekerheden of wat dan ook hebt. We hebben mede dankzij hun een prachtige zwangerschap en thuis bevalling gehad. Ze hebben echt verstand van het vak, maar je ziet en voelt ook hun plezier, enthousiasme en passie hiervoor. Heel erg bedankt voor al jullie hulp!
Tijdens beide zwangerschappen en thuisbevallingen hele fijne begeleiding gehad van Suzanne en Tamara. Ze nemen je in alles serieus en hebben alle tijd voor je. Ze denken met je mee, geven je tips maar laten je tot zover mogelijk óók tijdens de bevalling zelf de regie behouden. Ondanks dat er geen standaard nacontrole is, bieden ze je wel de mogelijkheid. Ik voelde me welkom om hier gebruik van te maken, maar dit was in mijn/ons geval niet nodig.
Suzanne en Tamara hebben mij enorm fijn begeleid. Dankzij de kundigheid van Suzanne zijn mijn beide thuisbevallingen voorspoedig verlopen en kijk ik terug op twee prachtige ervaringen. De nazorg en aandacht na de bevalling heb ik ook als erg prettig ervaren. Je voelt je gehoord en wordt professioneel en vriendelijk geholpen. Ik had het niet anders gewild. Dankjewel dames
Zusanne en tamara hartstikke bedankt voor de fijne tijd bij jullie alle goede hulp en zorgen altijd een luisterend oor en ook altijd goede adviesen bedankt!! Bij een ooit volgende zwangerschap komen we zeker bij jullie terug
We hebben een erg fijne tijd gehad bij Suzanne en Tamara. Ze hebben ons enorm goed begeleid tijdens de zwangerschap. Ze nemen de tijd voor je, en geven altijd goed advies wat we erg hebben gewaardeerd.
Bij alle 2 mijn kindjes ontzettend goed geholpen. Er word naar je geluisterd, je word begrepen en ze geven je vertrouwen. Je voelt je direct op je gemak bij Suzanne & Tamara.
Wij hebben de begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling als erg prettig ervaren. Suzanne en Tamara zijn erg deskundig en laagdrempelig in de omgang. Een echte aanrader!
Goed begeleid bij beide zwangerschappen! Suzanne en Tamara zijn beiden erg vriendelijk en stellen je goed op je gemak.
Fijne, open, deskundige en gezellige praktijk waarbij veel aandacht is voor jou als zwangere, maar ook je partner en de rest van je gezinsleden! Suzanne en Tamara, jullie zijn een topteam en fijne mensen die zorg leveren vanuit jullie hart!
Woorden komen tekort om te vertellen hoe belangrijk Suzanne voor ons was/is tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg... <3 Ik beWonder haar manier van werken! Ze heeft met een goed <3 altijd naast ons gestaan en met ons meegedacht! Lieve Suzanne je bent voor ons heel erg belangrijk en bijzonder! Wij gaan je echt enorm missen! Bedankt voor al je goede zorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid