facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk Aanvang

Info

Wij begeleiden je bij je kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamtijd, borstvoeding en ouderschap. Wij bieden de zorg die bij jou past.

Geschiedenis

Van kinderwens tot kraamtijd: vrouwen die moeder (willen) worden kunnen bij ons rekenen op de beste moderne verloskundige zorg en heel veel persoonlijke aandacht.

Door de enorme passie die wij voor ons vak hebben en het plezier waarmee wij met jou (én met elkaar) samenwerken ervaren onze moeders onze praktijk als een 'warm bad'.

Wij zijn jou persoonlijke coach in deze periode en samen zorgen wij dat jij met een zeker gevoel je zwangerschap doorloopt en goed voorbereid bent op de bevalling.

Adres: Anthony Fokkerweg 80a, Hilversum
Telefoonnummer: 06-10141870
Stad: Hilversum
Route: Anthony Fokkerweg 80a



op zoek naar gerelateerd: Geboortecentrum Hilversum, Pretecho Hilversum, Carolien Hop, Materna Kraamzorg, De Eedenburgh Hilversum, Zwanger Hilversum, Verloskundige Baarn, Verloskundige Eemnes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mamalogisch Mamalogisch 2 km Zonder Annelies was ik nooit zo vol vertrouwen en zelfverzekerd de bevalling van onze...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid