facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigen Pura Vida

Verloskundigen Pura Vida

Info

In 2014 zijn wij, Sasha van Driel & Petra Jakobs, gestart met onze vroedvrouwenpraktijk Pura Vida. Ons werkgebied is van Hoorn tot en met Enkhuizen!

Geschiedenis

Onze zorg bestaat uit persoonlijke begeleiding van de zwangerschap, bevalling en het kraambed.
Wij willen graag zorg op maat leveren en bieden uitgebreide thuiscontroles aan op een tijd dat het jullie het beste uitkomt. Daarnaast hebben we een spreekuurlocatie gevestigd in kinderdagverblijf & BSO ’t Herdertje op de Noorderdracht 65 Oosterblokker, nabij Bangert en Oosterpolder.

Naast geboortezorg kun je bij ons terecht voor advies wanneer jij en je partner een kinderwens hebben, vragen hebben over anticonceptie of op het pijn- en angstspreekuur willen komen.

Indien de zwangerschapscontroles en bevalling plaatsvinden bij de gynaecoloog kunnen jullie bij ons terecht voor de zorg tijdens het kraambed.



"Kleinschalige praktijk van Hoorn en omgeving. Alles onder 1 dak in gezondheidscentrum bangert en oosterpolder te zwaag. Verloskundige zorg, echoscopie, bevalling en kraamzorg."
Adres: Verlengde lageweg 19 1628PM Hoorn, 1621DD Hoorn
Telefoonnummer: 0644447075
Stad: Hoorn
Route: Verlengde lageweg 19 1628PM Hoorn
Postcode: 1621DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wendy Klinker, de praktijk rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap Wendy Klinker, de praktijk rondom zwangersch... 11 km Welkom bij Wendy Klinker, de praktijk rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap.
Bikkel & Boet Bikkel & Boet 12 km Fijn bedrijf waar ik nu al even zaken mee doe. Fraaie fietsen met krachtige motor. Tu...
Bevallen met Liefde Bevallen met Liefde 12 km Ik ben Jorinde Entius, zwangerschap -en bevallingscoach bij Bevallen met Liefde. Ik b...
Centrum voor geboortezorg Centrum voor geboortezorg 12 km Goede begeleiding
Baby Plus Baby Plus 12 km Stokke steps besteld op 2 januari, bevestiging ontvangen met een levertijd 1-4 werkda...
Kleine Keizer Kleine Keizer 12 km Na een wen dag een kind niet accepteren ivm dislextie is ongelofelijk. En wettelijk n...
Monkeyproof kids Monkeyproof kids 13 km Monkeyproof.shop verkoopt stoere Kleding, speelgoed en handige gadgets voor de kleins...
Recensies
Zeer fijne verloskundige praktijk. Hebben ons zeer goed begeleid en fijn dat er nu een praktijk is in de Bangert Oosterpolder. Zowel met adviezen als langskomen bij ons thuis zijn ze zeer persoonlijk. Deze praktijk neemt echt de tijd voor je wel en is altijd goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een praktijk die alles persoonlijk aanpakt en je niet een nummer wilt zijn kan je hier perfect terecht. Bedankt Sasha, Ilse en Jasmijn voor jullie hulp met alles.
Tijdens mijn zwangerschap en bevalling ben ik begeleid door de lieve verloskundigen van Pura Vida. Ze namen bij elke afspraak de tijd voor me en gaven mij een vertrouwd gevoel. Wat ik vooral heel fijn vond waren de thuiscontroles. Ook kon ik appen als ik toch nog iets wilde vragen, dat vind ik een groot voordeel ten opzichte van andere praktijken. Ook na de bevalling stond Pura Vida 24/7 voor ons klaar en heb ik nog veel persoonlijke zorg gekregen, nogmaals bedankt daarvoor!
Naast de fysieke controles, ben ik ook emotioneel goed gesteund. Ik had veel vragen en veel te verwerken en zij hadden daar alle tijd voor. Ook vond ik het heel fijn dat ze aan huis kwamen en eventueel ook s avonds, zodat er geen oppas nodig was voor mijn andere kinderen. Ik heb Petra en Sasha ervaren als 2 hele kundige verloskundige, ik kan alleen niet mijn ervaring delen over de begeleiding bij een bevalling omdat ik een ks heb gekregen.
Ik heb hele fijne zorg gehad bij de dames van PuraVida, de controles konden gewoon bij mij thuis en ze hielden zelfs rekening met de werktijden van mijn man. Ik ben heel fijn thuis bevallen in een bevalbad en hier hebben ze mij goed mee geholpen. Bij een volgende zwangerschap wil ik geen andere meer! Echt een top praktijk die ik zeker aanbeveel hier en in mijn eigen omgeving.
Bij de eerste zwangerschap heel bewust gekozen voor Puravida, we hebben hier geen moment spijt van gehad. Daarom bij de tweede zwangerschap geen moment getwijfeld om weer naar Puravida te gaan. Het is ons beide keren ontzettend goed bevallen! Korte lijnen, goed bereikbaar, eerlijke en lieve verloskundigen en heerlijk dat de controles aan huis zijn.. Wij raden Puravida bij iedereen aan!
Pura Vida werd aanbevolen door mijn oude verloskundige sinds we verhuisd zijn naar Hoorn. Ik vind dat hun zorg persoonlijk was en geeft je een gevoel van zekerheid dat alles goed gaat. Ze zijn zo aardig en zorgzaam. Het meest bijzondere is dat ze je thuis controleren. Tijdens mijn bevalling hebben ze ook mij bijgestaan. Heel lieve verloskundige. Nogmaals, bedankt. Dankzij de goede zorgen heb ik een prachtig zoontje ter wereld kunnen brengen.
Pura vida is een heel fijn prettig bedrijf met het hart op de juiste plek. Ze houden goed contact met je. En als er iets is haast of geen haast he kan altijd bij ze terecht. De thuis controles zijn erg fijn zeker als je aan het einde loopt van je zwangerschap. En er word ruim de tijd voor je genomen. Mocht ooit een volgende ons gegund zijn gaan we zonder twijfel weer naar pura vida. Ga zo door! Jullie zijn toppers!
Lieve meiden! Helaas uitgelopen in een miskraam waar ik niet juist in ben begeleid. Erg jammer want zij wisten vanaf het begin hoe bang ik steeds voor een miskraam was. Erg ziek erna geweest en waarschijnlijk is niet alles eruit, ik moest de huisarts maar bellen van ze i.p.v. dat ik even op na controle kon bij hun. Ze zijn heel lief en aardig alleen als het ‘niet goed gaat’ krijg je weinig hulp helaas.
Super zorg door mijn eigen collega Petra we zijn kleinschalig en leveren zorg op maat. Op de praktijk met echo's of bij de mensen thuis.
Super aardige verloskundige, hebben alle tijd voor je. bleven ook bij me tijdens de bevalling in het ziekenhuis dit was erg fijn vanwege drukte daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid