facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigen praktijk Gouda

Info

De verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit 3 teams: Antje, Neeltje en Caatje.

Adres: Ronsseweg 3b, 2803 za Gouda
Telefoonnummer: 0182-580799
Stad: Gouda
Route: Ronsseweg 3b
Postcode: 2803 za



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Moordrecht, Verloskundige Neeltje, Verloskundigenpraktijk Gouda, Verloskundige Reeuwijk, Caseload verloskundige Gouda, In Zwang Gouda, Praktijk Antje Gouda, Vitaliteitsecho Gouda
Recensies
Goed geholpen tijdens alle afspraken. Klein team, waardoor je iedereen ziet en spreekt alvorens de bevalling. Goed en kundig geholpen bij de bevalling, waardoor we er een prettige ervaring ervaring aan overgehouden hebben. Nazorg ook fijn! Bedankt team Caatje!
Hele slechte ervaring gehad! Ze kijken werkelijk alleen naar hoe het volgens het boekje hoort te gaan en niet naar de persoon zelf. En als er dan achteraf toch iets gebeurde, dan hadden zij dit uiteraard allang gezien. Uhu.. daarom geloofde je mij de andere afspraken al vast niet.. helaas ken ik nog zo’n 5 vrouwen die zeker niet terug keren naar deze praktijk. Dus dames.. kies een kleinere praktijk, waar de verloskundige aandacht voor jou en je kindje heeft! Je gaat hier namelijk nog vaak aan terug denken!
Fijne praktijk, lijkt groot is het ook maar door de regio teams toch persoonlijk en klein. Korte lijnen met vaste verloskundige. Geen zweverig gedoe en lekker open en eerlijk. Denken goed mee en begeleiden waar nodig en volgen vooral jouw gevoel en plan. Heel prettige ervaring mee gehad
Bij alle drie onze kinderen heel goed begeleid door Anja en Rianne van team Neeltje. Geen vraag is te veel en geweldige support en professionele hulp tijdens de bevalling. Vooral thuis was een ervaring om nooit meer te vergeten in eigen omgeving.
Gespecialiseerde, vakkundige praktijk. Ik heb me tijdens mijn 3 zwangerschappen bij team Caatje in goede handen gevoeld. Ze nemen tijd voor je, luisteren, denken mee en zijn laagdrempelig benaderbaar. Vooral ook tijdens de bevalling en kraamtijd geweldige begeleiding!
Ik zat bij team Antje tijdens mijn zwangerschap en heb echt een super ervaring gehad. Na de eerste paar afspraken op de praktijk in Gouda, wezen ze mij erop dat er ook een spreekuur in Moordrecht is. Dat was een stuk dichterbij, dus sindsdien in Moordrecht gebleven! Fijn dat er ook op die manier wordt meegedacht.
Mijn eerste twee bevallingen laten begeleiden door verloskundigen praktijk Antje! Meer dan tevreden. De dames zijn vakkundig, rustig en weten je goed te begeleiden voor de bevalling, tijdens en erna. Groot voordeel voor ons was dat ze zelfs een spreekuur hebben in Moordrecht, we hoefden dus niet constant naar Gouda te rijden!
Dankbaar dat ik door de fijne verloskundige van team Antje, bij beide zwangerschappen en bevallingen begeleid ben.
Ik zit bij team Caatje en vind dit een heel prettige praktijk. Heel kundige verloskundigen, stralen vertrouwen uit, denken mee, veel aandacht voor je, niks is te gek of te veel. Heb de begeleiding als heel fijn ervaren! Ook de ruimte zelf is prettig, als je bijvoorbeeld in zenuwen moet wachten op de echo oid.
Zeer tevreden over zowel zorg tijdens zwangerschap als tijdens bevalling en tijdens nazorg. Top team waarbij respect en persoonsgerichte benadering bovenaan staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid