facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigen de Luiermand

Verloskundigen de Luiermand

Info

De Luiermand is een verloskundigenpraktijk in Vlaardingen en omstreken

Adres: Hoflaan 43i, 3134 AC Vlaardingen
Telefoonnummer: 0102341355
Stad: Vlaardingen
Route: Hoflaan 43i
Postcode: 3134 AC



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Vlaardingen Centrum, Verloskundige Schiedam, Verloskundige Maassluis, LIV Verloskundigen, Kraamzorg Vlaardingen, Luiermand openingstijden, Luiermand Maassluis, Luiermand team
Recensies
De Luiermand is een erg fijne verloskundige praktijk. Alle verloskundigen en assistenten zijn erg vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam. Tijdens de controle afspraken wordt er ruim de tijd voor je genomen en kun je terecht met al je vragen. Heel fijn, zeker bij het krijgen van je eerste kindje. Bij deze wil ik Corrina extra in het zonnetje zetten voor de fijne begeleiding tijdens de controle afspraken en Cathelijne voor de goede, rustige begeleiding tijdens de bevalling. Bedankt voor alle goede zorgen! Ik zou de Luiermand zeker aanbevelen.
Luiermand is een hele fijne, betrokken en warme verloskundigenpraktijk. Met warm bedoel ik dat je je thuis voelt bij ze. Alle verloskundigen en medewerkers zijn professioneel, betrokken, denken mee en helpen je met alle vragen en onduidelijkheden. Ik heb twee zwangerschappen mogen meemaken waarbij ik heel tevreden terugkijk naar de zorg die ik heb gekregen. Ze werken echt met hun hart voor het vak en met de nodige zorg voor jou en je baby. Jij en je baby staan centraal! Hierdoor voel je je gezien en begrepen. Zelfs buiten kantooruren ben ik geholpen door Marlijn en Marieke. Ik raad iedereen Luiermand aan! De negen maanden zwangerschap is een unieke periode, die met de zorg van Luiermand alleen maar unieker wordt. Dank jullie wel dames!
Super fijne verloskundige praktijk. Waarin je echt gezien en gehoord wordt. Nu met twee zwangerschappen hier mogen lopen. Mijn tweede bevalling is ook begeleid door hun. De eerste helaas niet doordat ik medisch was. Maar wat een fijne vrouwen. Allemaal even lief en behulpzaam. Extra credits aan Merel. Dank je wel voor alles. We gaan de bezoeken missen.
Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de zorg van de Luiermand tijdens de zwangerschap en de bevalling van ons eerste kindje. Tijdens de zwangerschap heeft onze vaste verloskundige Marlijn heel goed ingespeeld op wat ik wij nodig had, voelde ik me erg gehoord en dacht zij altijd mee als ik ergens tegen aanliep. Uiteindelijk wilden wij graag een thuisbevalling, terwijl ik in het begin uit angst nog neigde naar het ziekenhuis. Wij kijken hier heel positief op terug en zijn dankbaar voor alle uitleg en begeleiding hierin. Ook de zorg van de andere verloskundigen was erg prettig; oprecht en begripvol. Mocht er een tweede komen, dan komen wij zeker terug!
Stuk voor stuk lieve meiden, twee keer onder controle mogen lopen bij de luiermand. Marlijn heeft wel een speciaal plekje voor mij, zelfs toen ik medisch werd overgedragen aan het ziekenhuis kwam zij nog even langs , voor én na de bevalling! Bedankt voor alles!
We hebben een erg zorgzame begeleiding ervaren bij de zwangerschap en bevalling. Wij raden iedereen de Luiermand aan! Alle verloskundige en andere medewerkers zijn kundig, staan altijd open voor vragen en zien waar ze kunnen helpen ook als je het zelf even niet ziet. Praktijk is goed te bereiken en ze luisteren altijd naar je vraag. Super praktijk, bedankt allemaal!
Voor de derde keer hebben wij gekozen voor de luiermand. De eerste 2 bevallingen hebben wij veel verschillende gezichten gezien tijdens consulten. Alle dames waren heel aardig, maar hierdoor én door het feit dat de bevallingen medisch werden, bouwden we geen band op. Tijdens de derde zwangerschap was dit anders en hebben wij vooral een gezicht gezien, namelijk Marlijn gezien. Dit maakte dat ik veel meer het gevoel had dat er betrokkenheid was. Zij kende het verhaal, zij dacht mee en wij hadden het gevoel dat wij alles aan haar konden vragen. Ook de standaard controles, werden momenten om naar uit te kijken. Ondanks dat ook de derde bevalling niet door een verloskundige van de luiermand begeleid is, kijken mijn man en ik, mede door Marlijn terug op een heel fijn traject. Zij heeft ons goed geïnformeerd en stuurde betrouwbare informatie na, bijvoorbeeld over oefeningen die je thuis kunt doen als je baby in stuit ligt. Toen mijn vliezen braken heeft de dienstdoende verloskundige ook haar uiterste best gedaan om ons snel in het ziekenhuis te krijgen. Dit alles heeft mij het gevoel gegeven dat ik serieus genomen werd en dat wij hulp op maat gekregen hebben. Bedankt dames van de Luiermand! Ga zo door :
Super fijn begeleid van begin van mijn zwangerschap t/m de bevalling. Ik heb ook hele fijne nazorg gehad na de bevalling en opname van ons zoontje. Ik voelde mij erg thuis bij de luiermand en zou ze zeker aanraden!
Wat een geweldige eerste ervaring heb ik hier gehad. Natuurlijk kijk je altijd uit naar de afspraken, omdat je je kindje weer mag bewonderen op de echo's, maar de dames maken de afspraken altijd extra gezellig en leuk! Wat waren ze meelevend toen ik de eerste maanden kotsmisselijk met mijn laatste beetje energie naar de afspraken kwam. Mijn partner en ik mogen daarnaast alle vragen stellen, niks is te gek! Ik heb in de zwangerschap meerdere malen gebeld, tijdens en buiten kantooruren. Geen vraag was te gek of overbodig en de verloskundige was er binnen een kwartier om een extra controle te doen als ik me zorgen maakte. Ook op een zondag terwijl ik op dat moment op een ander adres dan mijn huis was. De thuisbevalling was door de "hands-off" methode van Caro een droombevalling. Greep alleen in wanneer het nodig was en bewaarde de rust in alle hectiek. Gaf mij echt het gevoel dat ik het allemaal echt zelf kon! Ook een groot compliment aan de dames aan de balie. Je wordt altijd vrolijk begroet bij binnenkomst en vragen ook altijd hoe het gaat. Lief! Rianne, Caro, Jacqueline en alle andere dames, bedankt namens Ismail & Liwia
Wat een onwijs lieve, kundige en betrokken dames werken er op deze praktijk. Mijn zus is bij haar 2 zwangerschappen bij de Luiermand geweest en is hier heel goed geholpen, vandaar de keuze om met mijn zwangerschap ook naar de Luiermand te gaan. Helaas heb ik een missed abortion gehad maar ook hier ben ik enorm goed geholpen door alle dames. Het maakt niet uit wanneer je belt, er wordt altijd met veel aandacht naar je geluisterd en ik voelde me altijd heel serieus genomen. Ik heb zelfs een kaartje mogen dat er aan me gedacht wordt. Ik raad iedereen deze verloskundige praktijk aan. Ik hoop ook dat ik snel weer de praktijk mag bezoeken maar dan met goed nieuws!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid