facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigen Assendelft eo

Verloskundigen Assendelft eo

Info

Wij zijn een kleine verloskundigen praktijk en bieden professionele zorg met persoonlijke aandacht.

Geschiedenis

Wij zijn een kleine verloskundigen praktijk en bieden professionele zorg met persoonlijke aandacht.



"Verloskundigenpraktijk Assendelft is een kleinschalige praktijk voor verloskundige zorg voor cliënten uit de gehele Zaanstreek. Op onze website stellen wij ons voor, lees je meer over onze manier van werken en kun je allerlei informatie en tips vinden op het gebied van kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed."
Adres: Dorpsstraat 712a, 1566 EP Assendelft
Telefoonnummer: 06 18334180
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 712a
Postcode: 1566 EP



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Zaandam, Verloskundige Wormerveer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestwereld.com Feestwereld.com 7 km Wij bestellen wekelijks patat, pindasaus en snacks bij de Admiraal. Ik kan niet ander...
Recensies
Tijdens mijn zwangerschap werden we ongelofelijk goed begeleid door onze verloskundige Jacqueline en haar collega´s. Van het begin tot het einde werden we met alle aandacht, betrokkenheid, ruimte voor vragen zoveel als je nodig hebt en ongelofelijk veel deskundigheid en ervaring begeleid. Iedereen in de praktijk is enorm liefdevol en met een fijne portie humor werd ieder contactmoment als ontspannend en fijn, doch professioneel, ervaren. We hebben onze zwangerschap hierdoor vol vertrouwen kunnen doorlopen en kijken met een heel erg fijn gevoel terug op dit mooie proces. We raden deze praktijk dan ook erg aan voor alle toekomstige mama´s en papa´s.
Hele fijne praktijk, bij beide zwangerschappen begeleid door verloskundige Jacqueline en haar collega s. Veel vertrouwen gekregen in mezelf en de zwangerschap door de liefdevolle en kundige begeleiding, hierdoor beide keren thuis durven en kunnen bevallen. Heel fijn dat je je eigen verloskundige hebt, met ruimte om ook de collegas te leren kennen. Zou verloskundigen Assendelft absoluut aanraden.
Wij zijn zeer tevreden met deze verloskundigenpraktijk! Onze eigen verloskundige was Danique en zij heeft ook onze bevalling begeleid. We hebben ook controles gehad bij Jacqueline. Allebei top dames! We kregen bij de controles alle aandacht die we nodig hadden en tijdens de bevalling was Danique super kundig en fijn om erbij te hebben. Ik beveel deze praktijk daarom zeker aan!
Zeer tevreden! De begeleiding van Jacqueline en haar collega's was fijn! Er wordt de tijd voor je genomen ook na de bevalling!, zijn goed te bereiken en er is veel aandacht voor je eigen wensen rondom de bevalling! Een echte aanrader!
Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschappen en bevallingen. Jacqueline was mijn eerste aanspreekpunt en daarmee heb ik hele leuke gesprekken gehad maar heeft ze me ook vaak genoeg gerust gesteld! Ook de andere dames zijn erg lief en aardig. Tijdens de bevalling kon ik zelf aangeven wat ik wilde waarbij Jacqueline heel goed aanvoelde wanneer wat nodig was en rekening hield met mijn geboorteplan / wensen.
Ik heb een hele fijne begeleiding gehad van begin tot eind bij deze praktijk. Alle dames zijn perfecte verloskundigen. De meeste afspraken heb ik gehad bij Jacqueline. Ze is een erg fijne, rustige en ook nuchtere persoonlijkheid met erg veel kennis. Tijdens de bevalling heeft zij mij heel goed geholpen en gecoacht. Het contact is altijd goed verlopen. Ik zou iedereen deze praktijk aanbevelen! Groetjes
Mijn beide zwangerschappen en bevallingen ben ik begeleid door Jacqueline. Super blij waren we met haar persoonlijke aandacht, humor en fijngevoeligheid. Ik kon me geen betere, lievere en fijnere verloskundige wensen!
Fijne praktijk met lieve verloskundigen. Ze nemen de tijd voor je en het zijn allemaal lieve meiden. Goede begeleiding gehad tijdens mij zwangerschap en bevalling.
Fijne verloskundige praktijk. Danique heeft ons fijn en kundig geholpen zowel vooraf met alle vragen als tijdens de bevalling en na de bevalling. Hele fijne en kundige begeleiding.
Goede ervaring bij deze verloskundigen praktijk. Prettig, rustgevend en goed contact. Zeker een aanrader. Ook mede door de verloskundige een goede ervaring van mijn bevalling. Ik kijk hier erg fijn op terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid