facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk Venray

Verloskundige Praktijk Venray

Info

Welkom op de Facebook pagina van Verloskundige Praktijk Venray. Verloskundige zorg in de gemeente Venray en Boxmeer.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Verloskundige Praktijk Venray.

Wil je zwanger worden, ben je zwanger of geïnteresseerd in onze pagina dan meld je aan. Via deze pagina willen we je informatie geven over alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft. Daarnaast houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen in de verloskunde en onze praktijk.

Wij bieden verloskundige zorg in de gemeente Venray, Overloon Holthees, Maashees en Vierlingsbeek. Wil je zwanger worden of ben je zwanger dan meld je bij ons aan. Ook als je je zwangerschap en bevalling in het ziekenhuis doorlopen hebt kun je voor de nazorg bij ons terecht.

Ons team bestaat uit 4 verloskundigen die je met veel ervaring en passie kunnen begeleiden in je zwangerschap en bij je bevalling.
Henny van Eerten
Lonneke Bronswijk
Michelle Janssen
Aranka Kneepkens

Doordat we met z’n vieren zijn kunnen we ons bekwamen in verschillende specialismen, zoals echografie of kinderwensspreekuur. Daarnaast wisselen we de diensten en spreekuren af, zodat je altijd een uitgeruste verloskundige aan je bed ziet.

Voor controles kun je terecht op 2 spreekuurlocaties in Venray en Overloon.

We hebben spreekuur op alle werkdagen en avondspreekuur. Omdat we alle 4 bevoegd zijn tot het maken van echo's hebben we ook beschikking over ons eigen echo apparaat en kan er als het nodig dagelijks een echo worden gemaakt (ook in het weekend).

Voor het maken of verzetten van afspraken zijn we bereikbaar op 06-22922151.
maandag: 13.00-17.00
Dinsdag: 13.00-17.00
Woensdag: 8.30-12.30
Donderdag: 8.30-12.30
Vrijdag: 8.30-12.30u

Als je een dringende vraag hebt of gaat bevallen bel dan altijd naar het dienstnummer: 06-22922151.

Wij zijn 7 dagen bereikbaar voor vragen en bevallingen. Vertrouw je het niet, maak je je zorgen dan bel ons. We zijn laagdrempelig bereikbaar en gekke vragen zijn er niet! Ook als je je nog niet bij ons aangemeld hebt dan mag je altijd bellen!

Kun je ons niet bereiken via het dienstnummer dan kun je ons laten oproepen via het ziekenhuis Viecuri Venray: 0478-522222. En vraag dan naar de dienstdoende verloskundige van Verloskundige Praktijk Venray!

Je kunt ons een email sturen: [email protected]

Onze praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Antoniusveld centraal in Venray gelegen. Goede bereikbaarheid voor auto en openbaar vervoer. Meer informatie vind je ook op onze website: www.verloskundigepraktijkvenray.nl



"Het team van Verloskundige Praktijk Venray streeft naar een persoonlijke, betrokken en professionele benadering van de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Aandacht voor persoonlijke keuzes. Veroskundige begeleiding voor jou in elke fase van kinderwens. Ook voor kinderwensspreekuur en anticonceptie/spiraal plaatsing. Verder bieden ook Centering Pregancy, zwangerschapsbegeleiding in groepsverband."
Adres: Stationsweg 60a, 5803 AC Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31622722996
Stad: Venray
Route: Stationsweg 60a
Postcode: 5803 AC



op zoek naar gerelateerd: Uitgerekend Venray, Verloskundige Horst, Horsterweg 3 Leunen, Bijzonder Verloskunde, Verloskundigen Eindhoven, Pretecho Venray
Recensies
Hele fijne en deskundige mensen bij deze praktijk. We zijn geweldig geholpen gedurende de zwangerschap en ook na de bevalling. Een aanrader!
Fijne bergeleding gehad tijdens mijn zwangerschap. Staat een goed team! Bij mijn bevalling heeft Demi geholpen. Heel erg blij met haar, we kijken er heel positief op terug!
Zeer deskundig en toegankelijk, betrokken en geduldige verloskundigen. Goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, bevalling en na zorg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid