facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk Papendrecht

Info

Verloskundige praktijk Papendrecht voor Papendrecht en omgeving. 24/7 bereikbaar! Direct de verloskundige zelf aan de lijn. Voor begeleiding van jullie kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed.
Daarnaast plaatsen we indien gewenst ook spiraaltjes.

Geschiedenis

Verwacht je een kindje of ben je op zoek naar een verloskundige voor de nazorg?

Verloskundige Praktijk Papendrecht begeleidt zwangerschappen, bevallingen en kraambedden in Papendrecht en omgeving. Wij willen van jouw zwangerschap, bevalling of kraambed een mooie ervaring maken!

Onze praktijk bestaat uit een team van vier enthousiaste verloskundigen. Er is bij ons aandacht en ruimte voor jou en je partner en jullie wensen. Wij proberen persoonlijke en vertrouwde begeleiding te geven.



"Voor al uw verloskundige zorg! Kinderwens spreekuur. Begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook als uw zwangerschap en bevalling onder zorg van de gynaecoloog valt. Anticonceptiezorg.Spiraaltjeplaatsen. Vrouwenzorg, PMS klachten en overgang."
Adres: Poldermolen 2, 3352TH Papendrecht
Telefoonnummer: 0786412222
Stad: Papendrecht
Route: Poldermolen 2
Postcode: 3352TH



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Sliedrecht, Zwangerschapscursus Papendrecht, Kraamzorg Papendrecht, Zorgmolen Papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kraamzorg De Drechtstromen Kraamzorg De Drechtstromen 1 km Hele fijne kraamzorg. Zoveel aan gehad. Goede tips gekregen. Ben echt super tevreden....
Recensies
Fijne en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap. Als er iets is kun je altijd bellen.
Erg fijne praktijk. Mijn beide zwangerschappen ben ik super fijn begeleid. Je kunt ze altijd bellen en geen vraag is te gek. Ze hebben acuraat gehandeld toen mijn zwangerschap niet helemaal soepel verliep.
Super praktijk. Goede begeleiding gehad met beide zwangerschappen. Bij de laatste heb ik de verloskundige zelfs 2x uit dr bed moeten bellen en ze kwam met alle liefde naar me toe! Ook de nazorg is geweldig. Dochter moest een paar dagen in het ziekenhuis liggen en dan kwamen die meiden elke keer even bij ons kijken.
Hele fijne praktijk er word goed naar je wensen geluisterd. Erg vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je. Fijne bevalling gehad met de verloskundige.
Hele vriendelijke dames. Ik baalde ontzettend dat ik werd doorverwezen naar de gynaecoloog. Omdat ik juist een prettig en persoonlijke ervaring had met de verloskundige op de praktijk.
Wat heb ik een fijne bevalling gehad, dankzij lian! Super geholpen voor de rest.
Fijne verloskundige praktijk met een deskundig oog voor kind en mama.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid