facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk NOP / Lemsterland

Verloskundige Praktijk NOP / Lemsterland

Info

kinderwens zwangerschap bevalling en kraambed

Geschiedenis

De assistente van de praktijk is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9.00-12.00 uur, via telefoonnummer: 0527-614136.

Voor verloskundige hulp, spoed en bevalling, of als u om een andere reden direct contact wil met een verloskundige, hoort u buiten deze tijden (op het zelfde nummer) een meldtkest met het mobiele nummer van de dienstdoende verloskundige. Als de techniek faalt en we via dit nummer niet te bereiken zijn, bel dan 088-0511785.

Adres: Koningin Julianastraat 41c, 8302CD Emmeloord
Telefoonnummer: 0527-614136
Stad: Emmeloord
Route: Koningin Julianastraat 41c
Postcode: 8302CD



op zoek naar gerelateerd: NOP kraamzorg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doula Sierra Birth Services Emmeloord Doula Sierra Birth Services Emmeloord 826 meter Vertaald door Google Sierra zorgt voor de mensen die ze bedient, dus vijf sterren. O...
Recensies
Centering gevolgd. Was super fijn en goed georganiseerd. Ook de verloskundigen bij de normale controles waren erg betrokken en vriendelijk.
Voor de derde keer ontzettend goed begeleid en gesteund vanuit verloskundige praktijk NOP. Onze ervaring is dat deze mensen warm, zorgzaam en erg professioneel zijn. Wij hebben twee keer meegedaan met de centering pregnancy groep en ook dat raden wij alle toekomstige moeders en vaders aan! Tijdens de centering pregnancy hangt er een leuke sfeer. Iedere keer neemt iemand wel wat lekkers mee. Het is erg leerzaam en de groep wordt iedere bijeenkomst hechter en hechter. Voor een volgende zwangerschap zouden wij weer voor Verloskundige praktijk NOP kiezen en mee doen met centering pregnancy. Bedankt voor de goede zorgen.
Niet persoonlijk, steeds andere verloskundigen, verhuisd week voor uitgerekende datum, maar geen contact opgenomen uit interesse hoe de bevalling is gegaan. Erg teleurstellend en het gevoel dat je een nummertje bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid