facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Groepspraktijk Helmond

Verloskundige Groepspraktijk Helmond

Info

Verloskundige Groepspraktijk Helmond staat voor een professionele begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraambed.

Geschiedenis

Onze praktijk bestaat uit 4 verloskundigen, te weten:
Inge van Melis, Lenneke van Oorschot- Daamen en Linda Backx en Fleur de Wolf

Daarnaast zijn er 3 praktijkassistentes werkzaam.

Afwisselend houden wij spreekuur en draaien diensten. Wij streven ernaar dat je ons bij toerbeurt treft tijdens de controles. Soms kun je ook een waarnemend verloskundige treffen, die bij ziekte of vakantie waarneemt.

Wij houden iedere dag spreekuur, en zijn dan te vinden op een van onze drie locaties:
- Wethouder Ebbenlaan 168 (ons praktijkpand): maandag, dinsdag, woensdag, donderdag.
- Cortenbachstraat 70 (Praktijk Mierlo-Hout, de Westwijzer): donderdag.
- Twijnsterhof 161 (wijkgebouw Rijpelberg): vrijdag.

Ons werkgebied omvat de gehele gemeente Helmond.
Mocht je buiten ons werkgebied wonen, bel ons dan even voor overleg.

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je een afspraak met ons maken. Je kunt zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht.
Voor het maken van een afspraak kun je van
maandag t/m donderdag van 9.00 tot 14.00 uur bellen.
Telefoonnummer: 0492-599143

Voor de bevalling of vragen zijn wij iedere dag, 24 uur per dag, bereikbaar.
Telefoonnummer: 0492-532800



"Wij begrijpen heel goed dat daar allerlei emoties bij horen. Meestal heel gelukkig, maar soms ook onzekere en vol twijfel.Daarom zijn wij er om jullie bij te staan. Altijd deskundig en nuchter. Meestal heel gezellig, maar ook meelevend als het moet.Allen zijn wij geboren en getogen in Helmond en wij weten, letterlijk en figuurlijk, de weg in de stad.Wij zijn een bevlogen team met jarenlange ervaring en staan klaar om jullie deskundig en enthousiast te begeleiden bij jullie zwangerschap, bevalling en kraambed!"
Adres: Wethouder Ebbenlaan 168, 5702 AG Helmond
Telefoonnummer: 0492-532800
Stad: Helmond
Route: Wethouder Ebbenlaan 168
Postcode: 5702 AG



op zoek naar gerelateerd: Dichtbij Verloskundigen Helmond, 20-weken echo Helmond, Nieuw Leven verloskundige
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgboog Pluim Zorgboog Pluim 1 km Zorgboog Pluim... Als je alles wilt weten over zwangerschap, opgroeien en opvoeden!
ozo bijzonder ozo bijzonder 2 km Bij ozo bijzonder bent u aan het juist adres voor leuke kraamcadeaus, unieke geboorte...
Recensies
Bij alle 3 mijn zwangerschappen onder begeleiding geweest van deze praktijk. Bij mijn eerste 2 bevallingen moest ik vanwege medische redenen in het ziekenhuis bevallen. Zelfs tijdens de bevalling in het ziekenhuis kwam Linda, zij had dienst, even kijken in het ziekenhuis hoe het ging. Super betrokken dus! Mijn derde bevalling heb ik gelukkig wel bij de dames zelf mogen doen en die heeft Lenneke super fijn, goed en kundig begeleid. Tussentijdse contacten en controles heb ik vaak bij Fleur gehad en ook zij is een zeer betrokken, ervaren en fijne verloskundige. Leuk ook dat je alle dames tijdens je zwangerschap en/of bevalling goed leert kennen! Ook in het traject na de bevalling staan ze dag en nacht voor je klaar, super waardevol! Ik kan iedereen deze praktijk aanbevelen!
Fijne praktijk, die al tijdens het zwanger proberen te worden, helpen met advies en een luisterend oor. Lenneke, Fleur en Linda zijn alle 3 hartstikke aardig en heel professioneel. Ik vertrouwde ze voor 100%. Centering is ook erg aan te raden, hier word een programma gevolgd om je alles bij te brengen rondom zwangerschap en bevallen. Dit alles onder begeleiding van de verloskundige en met andere aanstaande moeders. Fleur heeft mij begeleid tijdens mij thuisbevalling. Deze is mede dankzij het vertrouwen dat ik in haar had helemaal volgens plan verlopen. Erg goede ervaring bij deze praktijk gehad.
Ik beveel deze praktijk zeker aan! Iedereen is super aardig en neemt echt de tijd voor je. Geen vraag is teveel en de begeleiding tijdens de zwangerschap is super goed en duidelijk. Daarbij is iedereen enthousiast en vrolijk en was het daarom nooit erg naar een afspraak te gaan. Ik kan mede dankzij deze dames alleen maar positief terugkijken op mijn zwangerschap en bevalling.
Ik was al gewaarschuwd om niet daarnaartoe te gaan maar ze hadden zo veel goede reviews dat ik dacht dat het vast zou meevallen. Niet dus. Plots drugstest moeten doen. Ze waren vergeten om te zeggen dat dit protocol is wanneer je iets aangeeft wat je vóór je zwangerschap gedaan hebt. Vanaf 20 weken kreeg ik problemen met mijn bekken. Vaker vragen gesteld die de mijn bekkenfysiotherapeut aangaf m.b.t. het bevalplan. Vaak over bekkenproblemen gehad. Alles werd weggewuifd en er werd cynisch gereageerd wanneer ik met mijn medisch kussentje aankwam om enigszins op die houten stoelen te kunnen zitten. Mijn beklag gedaan over Lenneke bij haar collega's omdat zij er niet was, dit heeft niets uitgehaald. Tot 2x toe voor niks in het ziekenhuis gezeten met mogelijke zwangerschapsvergiftiging. Mijn hartslag kan niet zo snel dalen, zeker niet na zulk nieuws en met spoed naar het ziekenhuis. Na lichamelijk helemaal gebroken te zijn is het ze geestelijk ook nog gelukt. Na de 2e keer op het ziekenhuisbed brak ik met 39.6 weken en wilde niet meer wachten. De gynaecoloog zag de eerste keer al geen probleem om de bevalling in te leiden. Ze had me ook niet terug verwacht. Krijg ik Lenneke aan de telefoon. Zij zegt: 'de meeste vrouwen halen het wel tot 40 weken'. ik zei: de meeste vrouwen zitten ook niet wekenlang in een rolstoel om zich te verplaatsen. Vraagt ze: 'Ben je naar een fysiotherapeut geweest?'. Durven ze haar ook nog naar mij thuis te laten komen na de bevalling. Heeft ze het eerlijke verhaal gekregen van mijn partner. Haar antwoord: 'Vervelend dat jullie het zo ervaren hebben'. En ze vertrekt. Ze luistert totaal niet, geeft geen moer om je. Blijkbaar bespreken ze intern ook niet dat het beter is om iemand anders te sturen dan haar. Ze hebben mijn zwangerschap nog veel vervelender gemaakt dan dat hij al was. VERSCHRIKKELIJK REACTIE op onderstaande reactie op deze review: ik heb niet veel positieve reacties gehoord/vernomen alleen online zien staan en ik ben juist gewaarschuwd + Jullie zijn al met mij in contact geweest.
Stuk voor stuk geweldige verloskundige. De persoonlijke aandacht is zo fijn! Ik ben super fijn begeleid, zowel tijdens mijn zwangerschap als tijdens de bevalling!
Vind het ZEEEER vervelend dat ongeacht ik een bevalplan heb gemaakt en alles heb besproken een verloskundige die heel meegaant en veel begrip toont dat DE ANDER heel erg opdringerig is in het toedienen van de 22 weken prik, corona vaccin+ de oxcitocine prik!! Linda is heel een HEEL FIJN persoon om te hebben tijdens de bevalling maar Lenneke is gehaast en luistert NIET. Ipv te vragen wat de reden is waarom je ergens niet voor kiest probeert zij jou te overtuigen dat wat ZIJ DOET het beste is! Totaal geen luisterend oor! Als je een onzeker persoon bent en niet stevig in je schoenen staat is ZIJ echt wel de persoon die jou voor alles kan overhalen. Ze kon beter werken in een andere branche marketing.
Fijne praktijk met lieve dames die je enorm op je gemak stellen tijdens je zwangerschap en bevalling. Ik zou iedereen die in de buurt woont, deze praktijk aanbevelen. Wij hebben de bevalling als zeer prettig ervaren doordat Lieke ons zo goed geïnformeerd, geholpen en gesteund heeft
Iedereen is even lief en begaan, ik heb me nooit een nummer gevoeld. Er word altijd meegedacht met wat je nodig hebt en er is tijd genoeg om vragen te stellen.
Hele fijne en vlotte dames. Bij beide zwangerschappen een goede begeleiding gehad! Bedankt dames.
Goed begeleid en mede dankzij onze verloskundige een magische bevalling gehad. Je kunt altijd terecht voor vragen en/of zorgen en je krijgt voldoende controles, zowel in de zwangerschap als daarna.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid