facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Alblasserdam De Bakermolen

Info

Verloskundigenpraktijk Alblasserdam en de regio daar omheen is er voor alle verloskundige zorg en echoscopie. Een ervaring team verloskundigen staat voor je klaar. Persoonlijke en professionele zorg.

Geschiedenis

De Bakermolen Verloskundigen in Alblasserdam en omgeving is al generaties het vertrouwde gezicht in de verloskunde. Wij zijn een enthousiast team verloskundigen die dag en nacht voor je klaar staat om je de beste begeleiding te geven in de zwangerschap, bij je bevalling en in de kraamperiode. Wij leveren professionele warme zorg met aandacht voor ieder persoonlijk.
Wij werken al jaren samen in dit hechte team en zijn zo goed op elkaar ingespeeld wat jouw zorg ten goede komt. Ruime ervaring maakt dat we de juiste zorg kunnen bieden.
Naast dat we geregistreerd verloskundige zijn, hebben we ons ook gespecialiseerd in de echoscopie. We zijn alle ook echoscopist en maken alle echo's die nodig zijn zelf in onze eigen praktijk. Niet alleen de termijnecho's maar ook de gespecialiseerde 20wk echo's en groeiecho's.
We hebben een goed werkrooster waarin we om beurten spreekuren, echo's en diensten draaien. Zodoende leer je ons allemaal kennen. In vakanties en tijdens verloven vervangen we lekaar en zo heb je altijd een vertrouwd gezicht!
Voor vragen of meer informatie van je ons altijd bellen of mailen. We zien er naar uit je te leren kennen.

Adres: Parallelweg 11, 2951 BS Alblasserdam
Telefoonnummer: +31786990360
Stad: Alblasserdam
Route: Parallelweg 11
Postcode: 2951 BS



op zoek naar gerelateerd: Bakermolen baby van de maand, Sabine Punt, Kraamzorg Alblasserdam, Mijn verloskundige Alblasserdam, Blog verloskundige, Echo Alblasserdam, Zwangerschapscursus Alblasserdam, Verloskundige Molenlanden
Recensies
Het zijn top vrouwen die ten alle tijden voor je klaar staan!
Jullie zijn echt allemaal super lieve meiden en hebben het er naar ons zin gehad bij jullie. Jullie nemen echt de tijd met zowel de echo's als de controles. Nu zijn we heerlijk aan het genieten van onze 2 mannetjes
Wat een fijne praktijk met superlieve en enorm kundige verloskundigen! En dat in één praktijk! Van het begin af aan enorm welkom en begrepen gevoeld! Bedankt dat jullie in elke situatie voor mij en ons hebben klaar gestaan!
Deze meiden hebben hart voor hun werk. Ontzettend lief en goed team. Heel betrokken en ervaren! Had het niet anders gewild. Aanrader voor alle mama 's to be!
Diep respect voor dit top team. Ze staan dag en nacht voor je klaar. Hele fijne en goede zorg gehad!!
Een fijne praktijk met vijf hele toegankelijke, enthousiaste en professionele verloskundigen. Niets is teveel en er wordt altijd met je mee gedacht! Daarnaast maken ze prachtige echo's!
Super lieve meiden die zeer betrokken zijn bij je. Voor vragen van A tot Z kan je bij ze terecht en ik had al het vertrouwen in ze vanaf minuut 1. Ze hebben ons super fijn begeleid met aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele stuk. Bedankt meiden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid