facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundig Centrum Uniek

Info

Een klein team met tijd en aandacht. Persoonlijke en unieke zorg die aansluit aan jullie wensen. Alle zorg (ook echo’s & bloedafname) op 1 locatie ��.

Geschiedenis

Verloskundig Centrum Uniek biedt een uniek concept op het gebied van verloskundige zorg in Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest e.o. Bij ons staan de cliënten centraal; jullie kiezen hoe je de zwangerschap wilt doorlopen.
Het team van Uniek is professioneel, betrokken en heeft alle tijd om jullie te leren kennen. Wij bieden alle mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden. Alles georganiseerd onder één dak: controles, echo’s, bloedafname en cursussen & workshops.
Wil je kennismaken? Kom gerust langs voor een lekker kopje koffie of verse munt thee.

Adres: Remiseplein 3, 2231MW Rijnsburg
Telefoonnummer: 0715294900
Stad: Rijnsburg
Route: Remiseplein 3
Postcode: 2231MW



op zoek naar gerelateerd: Uniek verloskundigen, Hartjesspreekuur uniek, Kraamzorg Rijnsburg, De Linde verloskundige, Zwanger verloskundige, Echopraktijk de Linde Rijnsburg, Jennisa Peeters, Zwangerschapsyoga Katwijk
Recensies
Veel bruikbare tips in de bevallingscursus! Handige massage tips! En wat diepere uitleg hoe een bevalling gaat. Nu als man en aankomende ouders ben ik beter voorbereid!. Kortom de bevallingscursus is goed bevallen ;
Super verloskundige praktijk, lieve meiden er wordt echt aan je gedacht en naar je geluisterd. Behulpzaam, goed in hun werk en ze komen aan huis. Ze hebben mijn bevalling gedaan en ook dat ging super met veel geduld.
'Uniek' is inderdaad in één woord waar deze dames voor staan. Wij zijn fantastisch, persoonlijk begeleid door de lieve dames van Uniek. Als aanstaande moeder en vader sta jij hier centraal; dat gunnen we alle ouders!
Bij Uniek bieden ze de zorg aan die je verdiend en nodig heb tijdens je zwangerschap, en erna! Super fijne ervaring!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid