facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundig Centrum Sneek

Verloskundig Centrum Sneek

Info

Verloskundig Centrum Sneek voor alle zorg rondom zwangerschap, geboorte, kraambed en alle echo's.

Adres: Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek
Telefoonnummer: 0515 412 480
Stad: Sneek
Route: Van Giffenstraat 6
Postcode: 8601 EX



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Sneek ziekenhuis, Pretecho Sneek, Verloskundige Friesland, Anne van den Bosch Verloskundige, Verloskundige Bolsward, Lies van Olst, Verloskundige Leeuwarden, Kraamzorg Sneek
Recensies
Enorm blij met deze verloskundigenpraktijk. Ik kijk heel positief terug op zowel de begeleiding tijdens de zwangerschap, als de bevalling, als daarna.
Hele fijne ervaring gehad met de 13 en 20 weken echo. Zo veel prettigere ervaring dan bij toen onze eigen praktijk. Daar door besloten hier ook terug te komen voor een 3D 4D echo. De foto's zijn helaas erg onscherp/wazig. Ook had onze dochter er niet heel veel zin in die dag. Van 4D was geen spraken bij onze 1e waren dat bewegende 3D beelden hier 3 korte filmpjes van de gewone echo beelden. Als we dat eerder hadden geweten, hadden we de keuze gemaakt voor een andere praktijk. Helaas kun je je geld maar één keer uitgeven.
Hele nare ervaringen met deze praktijk. Een autoritaire, ouderwetse werkwijze wat ons betreft. Eigen gelijk lijkt belangrijker dan gezondheid moeder en kind. Echoscopisten wel altijd vriendelijk en begaan. In onze omgeving horen we veel negatieve ervaringen over deze praktijk maar omdat het de enige in Sneek is durven veel mensen niet over te stappen. Wij zijn blij dat wij het met kindje nummer 3 anders hebben gedaan en wel zijn over gestapt! Een wereld van verschil!
Zeer slechte ervaring met het bezoek van de verloskundige na de bevalling. Zonder iets van de situatie te weten een oordeel hebben over hoe wij het doen. Ons voor schut gezet voor de familie. Geen excuus gekregen en achteraf via de kraamzorg te horen gekregen dat ze het verkeerd had ingeschat... Hebben heel erg aan ons zelf getwijfeld door de verloskundige van Echo-centrum Sneek. Zou ze zeker niet aanbevelen.
Een fijne praktijk. Een rustige wachtruimte met een speelhoekje voor kinderen. Ze nemen de tijd voor je, zijn kalm in uitleggen. ik heb 2 verloskundige van het team meegemaakt bij mijn controles. Beide hebben een positieve energie en voelde me op gemak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid