facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundig Centrum Lansingerland

Verloskundig Centrum Lansingerland

Info

Ben je zwanger en op zoek naar verloskundige zorg in Lansingerland en omstreken dan zijn wij er voor al jouw vragen.



"Ben je zwanger? Woon je in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk of Pijnacker? En ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk in jouw buurt? Bij Verloskundig Centrum Lansingerland ben je van harte welkom. Wij zijn jouw professionele verloskundigenpraktijk met jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor jou en je kindje. Maar we zijn ook je vraagbaak, je uitlaatklep en je steunpilaar. Waar je ook tegen aan loopt tijdens je zwangerschap, wij zijn er 24/7 voor je. En we zijn altijd dichtbij."
Adres: Tjeerd Kuipersstraat 19, 2662 GM Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0105190985
Stad: Bergschenhoek
Route: Tjeerd Kuipersstraat 19
Postcode: 2662 GM



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Berkel en Rodenrijs, Zwangerschapsyoga Lansingerland, WonderZ, Lactatiekundige Berkel en Rodenrijs, Verloskundige Zoetermeer, Verloskundige Delft, Lactatiekundige Lansingerland, Caseload verloskundige Gouda
Recensies
Wij zijn tijdens de zwangerschap met veel liefde en professionaliteit behandeld. Tijdens de thuis bevalling werden we enorm goed begeleid! Het team was betrokken gedurende de hele zwangerschap en ook de nazorg hebben we als heel prettig ervaren. Niets dan lof voor deze dames!
De eerste afspraak is fantastisch verlopen en ik ben erg goed begeleid door de echoscopiste, echter liep het bij de intake met de verloskundige grandioos mis. Ik ben niet juist beoordeelt en terecht gekomen in de molen van het ziekenhuis. Wat eens mooie ervaringen en begleiding zouden moeten zijn is veranderd in een hoop rompslomp en een hoop onduidelijkheid en onpersoonlijke afspraken. Het doel of nut van de doorverwijzing naar het ziekenhuis is nog steeds niet duidelijk of beantwoord nog hoe het met mijn zwangerschap ervoor staat.
Een waardevol team van vrouwen met positieve power. Top begeleiding gehad en wel 3 keer. Ik beveel ze zeker aan! En ik kan me totaal niet vinden in de negatieve review. In ieder geval ik zou zo weer voor ze gaan. Alleen maar liefde voor ze!
Alleen maar lof voor de mensen van de verloskundige praktijk Lansingerland; Onder deskundige begeleiding van hun, kunnen wij terugblikken op 2 hele mooie zwangerschappen en bevallingen. Wij hebben het ervaren als een feest. Een warm welkom, hele professionele begeleiding, enthousiasme, vriendelijk, vertrouwd,..en nog zoveel meer. Bedankt hiervoor!
Superteam! Iedere keer goed geholpen, gerustgesteld begeleid en info volop gekregen! Zeer tevreden!
Hele fijne en betrokken verloskundige!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid