facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundig Centrum Jane

Verloskundig Centrum Jane

Info

v.l.n.r. Iris, Karen, Annelies, Saapke, Eke en Laura
Vestigingen in; KOLLUM / De Westereen / Kootstertille

Geschiedenis

Tijdens jullie kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed zijn jullie voor informatie, advies, hulp en begeleiding bij Verloskundig Centrum Jane in Kollum aan het juiste adres. Wij zijn een kleine plattelandspraktijk waarbij persoonlijke en professionele zorg op maat hoog in het vaandel staat. We stemmen verantwoorde en veilige zorg af op de wensen van jou en jouw partner. Ook voor vragen over een kinderwens kun je een afspraak maken. Neem gerust een kijkje op de website: www.verloskundigcentrumjane.nl.

Spreekuren De Westereen:
maandag vanaf 13uur

Spreekuur Kollum
dinsdag en woensdag vanaf7.30uur
donderdags vanaf 7.30uur of avondspreekuur vanaf 15uur.

Met vriendelijke groet,
Annelies, Eke, Laura en Kyra

Adres: Willem Lodewijkstraat 53, 9291MZ Kollum
Telefoonnummer: 0651789775
Stad: Kollum
Route: Willem Lodewijkstraat 53
Postcode: 9291MZ


Recensies
Super fijne verloskundepraktijk! Het heeft een fijne locatie en je voelt je er zeer welkom. Prettige medewerkers en mooie bijeenkomsten die ze organiseren.
Erg tevreden, ze luisteren goed naar je persoonlijke wensen! Ook bieden ze leuke cursussen aan en kun je meedoen aan centering pregnacy.
Alles was super!
Lieve dames. Een man zou wel cool zijn maar dat vind je niet in deze branche denk ik. Ik zou het niet kunnen :- Aanrader voor begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid